bugün

sözlük yazarlarının itirafları

ortaokulda beni hiç futbol takımına almazlardı. Hatta kofti futbol oynayan sınıfın 2. ümit milli takımında bile zor yer edinirdim. Hala da futbol topunu yere çarptırmadan 5 defa sektirebilen bir adam değilim. Futbola çok meraklıyım orası ayrı tabi.

Beden eğitimi derslerinde kızlarla hentbol oynardım. Birgün hilal elinde hentbol topuyla üstüme doğru koşarken beynimde ergenliğin bana verdiği yetkiye dayanarak hilal' in memelerine dokunma isteği uyandı. Kalemi savunmak için hilal' in üstüne doğru ilerledim. Fakat ne koruyacağım kale ne de ondan alacağım top umrumda değildi. Üstüne koşup sol yanımdan geçebileceği bir fırsat verdim. Oda bu blöfümü yedi ve yanımda hızlıca geçmeye çalıştı. Blok yapma numarasıyla kollarımı açtım ve iki memesini de bir güzel avuçladım. Ufacık memeleri ellerimin hissettiği karşı cinsin ilk yumuşak etleri olarak anı listemde yerini korur hala.

hilal beni geçip topu kaleye fırlattı. ve top ağlarla buluştu. Hilal sevinçle takım arkadaşlarına koşarken benimle girdiği mücadeleyi kazandığını sanıyordu. Hayır hilal, mücadeleyi baştan sona ben kazandım.

Hilal şimdilerde tesettürlü eline erkek eli değmemiş bir genç kız. * Yaptığım çirkinlik için pişman değilim. o günün şartlarında libidomun gerektirdiklerini yaptım. Mesela hanginiz okul merdivenlerinin altında bekleyip kızların eteklerinin altına bakmaya çalışmadı ki.

Neyse kendimden iğreniyorum.
güncel Önemli Başlıklar