bugün

roaccutane günlüğü

3 hafta önce başladığım ilaçtır.. Her geçen gün dudak kuruluğu artıyor eskiden günde 1 kez yetiyordu şimdi 2 saatte 1 sürmek gerekiyor. bide sürdüğünde kadın dudağı gibi oluyor parlatıcı gibi.. surata nemlendirici sürmeden dışarı çıkmak bile haram oldu zombi oluyorsun yoksa surat hep soyuluyor. herneyse 21 günü geride bıraktım. ilerde bu yazıyı görüp güncelleme yapıcam o yüzden yazdım hadi hayırlısı. lanet olası siyah noktalar çok belirginleşti iğrençleştik anasını satim

edit: 28 ağustosta başladığım bu ilaca 17 eylülde 3 hafta oldu diye yazmışım. yazdıktan sonra yine 3 hafta gibi bir süre kullandım.
1.5 ay kullanım sonrası doktor kolesterolüm yüksek diye ilacı kesmişti. aslında kendi doktoruma gitmeyi devam etseydim büyük ihtimal ilacı yazacaktı.
132 kolesterole vermişti çünkü ama öteki doktor 130a vermedi.
her neyse 28 martta 6 ayımı devirmiş olacaktım. ama her şey boşa gitti. sırtımdan dolayı bu ilaca başladım yüzümde falan hiç sivilce sorunu çekmeyen biri olarak sırtımda son birkaç ayda sivilceler çıkmaya başladı. ve 12 gün önce tekrar başladım. 90 kolesterol ile dudaklarım tekrar kurumaya başladı burnumda siyah noktalar çıkmıştı hatta baya doldu onların gitmesini bekliyorum şans eseri gördüğüm bu entryme bakarsak 1 ay sonra siyah noktalarımdan kurtulacağım. ama doktor 1.5 ay kullanmışsın doz miktarı falan filan var dedi 4 ay kullanacaksın dedi.
kısaca tekrar başladım gençler bu yazımda çöpe gidecek gibi.
dudağıma nemlendiri sürerek dışarı çıkmak kadar illet bir şey yok.
suratın pul pul dökülüyor. yine nemlendirici sürmek zorundasın güneşte parlak bir suratla gezmek zorundayım. parlıyorum resmen.
şuan parlamayan belli olmayan nemlendirici arıyorum inşallah bulurum. bu ilaç tedavisinde sevgili olaylarından da kaçınmaya çalışacağım. bu şekil kız ile beraber olmaz. başladık.