bugün

cinlerin olmadığı gerçeği

yazmıyım yazmıyım dedim de kardeşlerim artık olmucak. cin yoktur.

ben bir zamanlar genç bir ateyisken *, zaten yaşlı ateyis diye bişey olmaz biliyosunuz *, benimle inatlaşan bi arkadaşla sözde bir cinci hocaya gittim. dedim göstersin lan. ağzımı yüzümü siksin gerekirse dedim. gittim.

neyse efendim bi sebep uydurduk. işte bi arkadaşımız çok hasta, onun derdinin dermanını soracaz cine. bak bak. amk sanki hacettepe tıp mezunu cin. hoca da heralde cinlerin cv leri toplamış. ik firması gibi çalışıyo pezevenk. arkadaş ta inat ediyor var cinler, hoca sana gösterecek diyor.

gittik adam elinde tesbih sallanıp duruyo. sebebi ziyaretimizi anlattık. bi kitap aldı eline üstüne tülbent örttü 3 damla su döktü. sonra dualar okudu ışıkları kapattırdı falan. sonra moruk mum yaktı. (iyice geriliyo ortam burdan sonra dikkat.) mumu söndürdü. dumanı hafif hafif görülüyo havada. arkadaş bana kaş göz yapıyo bak görüyon mu diyo. dumanları gösteriyomuş salak. sonra birden yüzüme bişey deydi. hassktir dedim bi hopladım yerimden, anasını satayım örümcek sarkmış tavandan aldım elime öldürdüm. güleceğim çıktı. hoca efendi şşşş yapıyo. şş yaptıktan sonra mırmır bişeyler konuştu. arada böyle iç geçiriyo ürperir gibi falan. adam triplere girdi. hay sokiyim dedim şimdi sapık falan da çıkarsa tam olur.

demeye kalmadan ışıkları aç dedi adam bi baktım şalvarımsı bişeyle kalmış hoca seksi vücudunu sergiliyor. 16 yaşındayım amk dumur oldum. dedim sikecek bizi.

demeye kalmadan adam eliyle yanağımı okşamaya kalkmasın mı.

zıpladım yerimden "elini ayağını sikerim lan" diye. gerzek arkadaş ta kalktı "napıyorsun amca sen" diye bağırıyor. ben bu sırada yerdeki kitabı aldım odanın camına fırlattım kırdım. karısı falan geldi hoca efendinin. olay çıktı evde.

sonra anneme babama anlattım. şikayetçi olduk tacizden dolandırıcılıktan. yerel gazetede falan haber çıktı da linkini bulamıyom.

he ne diyodum ben. cin yoktur.

görmedim yani adam o kadar soyundu moyundu ama tek gördüğüm göbekti.

eğer cin arıyosanız hocaların kendisi cin amk.