bugün

dünyanın 6 günde yaratılması

anlıyoruz ki bu 6 günün açıklaması için allah ayetin indiğini dönemdeki arapları boşvermiş, yaklaşık 1400 yıl sonra kafirlerin big bang teorisiyle ortaya çıkmasını beklemiş ki müslümanlar bu ayeti bu teoriye uydursun. o devirde ki araplar da ne big bang'den ne evrenden haberdar olduğundan bunu 6 gün olarak algılamış, bunda da beis görmemişler.

kuran kadar insanların bilimsel teorilere uyduracağım diye bir yerlerini yırttığı başka bir kitap da yoktur. şimdiki yorumlarını 200 yıl önce görse biri, bu yorum yapanların hepsini kafir ilan ederdi, değişmez kuralları olan evrensel yasalarla dolu kuran'a göre. kadınların başörtmesi zorunlu değildir diyen sapıklar bile çıkıyor, 19-21. batı aydınlanması menşeili feminizme, insan haklarına, hayvan haklarına adapte edeceğim diye yırtınıyorlar, bilimsel gelişmelere uydurmak için islam'ın içini boşalttıkça boşaltıyorlar. en mutlu oldukları ülkeler fransa, ingiltere, abd, hollanda; kimse de demiyor ki aga o zaman şeriat devletine ne gerek var.

işin kötüsü, bunu da yapmak zorundalar, boşaltmasalar sonları afganistan olacak. ama görmek güzel, darwin orospu evladıydı ve herkes ona maymun derdi o yüzden evrim teorisini ortaya attı'dan, zaten kuran'da var'a doğru evriliyorlar. göz göre göre din bile evriliyor da bunların evrim yok demelerini gözlemlenin pahası biçilemiyor.
güncel Önemli Başlıklar