bugün

bira fm in kapatılması

''inanın demiyoruz ama başkalarına hayatı zehir etmeyin''. hayatın her alanında baskı ve zulüm var. olmak istemediğimiz orta doğu ülkelerinden ne farkı kaldı bu güzel vatanın ?

kadınlar kurbanlık koyundan bile değersiz oldu; 3-5 çocuk yapın, kocanız dövüyorsa ayrılmayın, hamileyken dışarı çıkmayın, kocanızdan ölüm tehdidi alıyorsan ölün gitsin, tecavüz mü ? kadınların suçu; suçlular serbest.

aleviler ve gayri müslimler diken üzerinde yaşıyor zaten.

heykele ucube deyip, sanat galerilerine saldırlar.

festivallerde içkiye yasakladılar( katılım yaşı +18 olmasına rağmen)

sokaklarda bombalar patlıyor, insanlar birbirini palalarla kovalıyor.

rant, rüşvet, hukuksuzluk, anti demokratik ve anti- özgürlükçü sistem almış başını gidiyor.

polis şiddeti, mit yasa tasarısı, kazara bombalanmış insanlar..

kanıtsız; 2 yıl gözaltında tutulanlar, parasız eğitim istedi diye 19 yılla içeri atılanlar, 50 kilo esrarla yakalanıp serbest bırakılanlar..

saysam 5 gün yolu var ve artık doldu taştı. artık bir radyo kalmıştı el atmadığınız o da oldu; eskiden türkiye denilince insanların aklına doğu avrupa'da yer alan avrupalı ülke geliyordu şimdiyse radikal islam.
eskiden istanbul'da bir kadın turist elini kolunu sallaya sallaya geziyordu ve anca laf atanlar oluyordu; şimdiyse fiziksel taciz, tecavüz ve hatta ölümüne kadar gidiyor.
güzele dair bir şey kalmadı; güzelleri alıp orta doğu'nun her gün bombalar patlayan, katliamlar yaşanan yeri haline getirmenize ramak kaldı.