bugün

türkiye ekonomisinin iyi olduğuna dair veriler

Dış borç şu kadar diye cik cik ötenlere ;

ilköğretimden liseye kadar kitaplar ücretsiz dağıtılıyor. (benim okuduğum zamanlarda kitapları biraz ucuz bulabilmek için kitapçıları dolaşmaktan canımız çıkardı)

Artık her çocuk 18 yaşına kadar devlet tarafından sağlık sigortası kapsamında. (hastanede parasızlıktan rehin kalan çocukları unutmadık)

Enflasyon oranları bügün %5 - 7 arası ama yok siz enflasyonun %150 olduğu zamanları özlediniz.

imf'ye borcumuz kalmadı yakın zamanda borç para vereceğiz. Çok çok iyi hatırlıyorum eskiden haberlerde her gün imf'den şu kadar borç alındı denilirdi unutmadık bunları.

Ak partili belediyelere bir bakın her taraf tertemiz çevre düzenlemeleri mükemmele yakın. ama yok siz pisliklerle dolu bir ortamda daha mutlusunuz.

eskiden her mahallede bir çeteleşme mafya vari olaylar olurdu. kim bitirdi bunları kim mücadele etti bunlarla, artık türkiye daha huzurlu bir yer cik cik öten kardeşim.

sağlık alanında kapalı yerlerde sigara içme yasağı geldi sigarayla mücadele son sürat devam ediyor bunu kim başabilirdi?

eski araçlar bedelleri ödenerek teşviklerle trafikten çekiliyorlar. işte sosyal devlet böyle bir şeydir arkadaşım bu olayları iyi analiz edeceksin. eski bir arabanın trafikte nedemek olduğunu çok çok iyi biliyorsun. allah korusun belkide ailenden birinin zarar görmesi engellendi.

malum bir de duble yollar var artık daha güvenli seyahat edebiliyoruz. eskiden bir kamyonun arkasına takılır 2 saat giderdik bunun ne demek olduğunu biliyorsun herhalde adamım.

üniversitede birinci öğretim harçları kaldırıldı. 2. öğretim öğrencilerine ise işkura başvurarak çok kolay bir şekilde iş bulabiliyorlar. parasız eğitim diye bağıranlar bunu neden alkışlamadılar?