bugün

ve tanrı ülkücüyü yarattı

"pkk li de olsa insan insandir" tespitiyle ovunebilen ve bunun kabul gormesini, konu$ulmasini isteyen bireylerin anlamsiz tespitler yumagi ve a$agilama uzerine kurulmu$ cumlelerle bezenmi$ karakter ziyanidir, "anlami". tanri insani yaratti, insan farkliliklari yaratti ve her goru$un carpik militer yapisi kan doktu. muhakkak okudugun kitaplar da bunlari yazdi, gozle degil gotle okuyunca pek idrak yetenegini kullanamiyor insan. ve tanri du$unebilen, okudugunu anlayabilen insanlari yaratti.. insan inkara gitti, yoldan sapti kimi zaman..
ayrica karabasan gibi ya$amlarin ustune cokmeye cali$an ayrilikci $er odaklarinin gotune girmesi maksatli bir yaradi$i da olabilir ulkucunun, ben bilmem.. bu noktada, tanri'nin i$ine kari$mamak gerek zira gotumuze girebilecek bir konu ve kendisi gotumuze sokabilecek bir konumdadir..
cok merak edilen bir diger konu ise, solcu, komunist ve ya benzer ideolojik fikir sahibi kimliginde dolanip, goz boyayarak bazi akli eksikleri de buna inandirarak hava soluyan bazi organizmalarin asil fikirlerinden cok uzak olmadan bunlari beyan ettigi bir ortamda insanlik tarihinin en buyuk kaypaklik ornegi olacak $ekilde davranarak yaradili$a dahi girip yaptigi genelleme ve karalama ve dahi a$agilama fiiliyatinin, ki$inin zihninde nasil bir yeri oldugu ve sebepleridir.

daha oncesi;
ve tanri terorizmi yaratti, insanliga kahpeligi ve insanca solunan havanin degerini gosterebilmek icin..