bugün

camilere giriş 10 lira olsun

bir ibadet kalmıştı parasız olan onu da parayla yapın tam olsun.

hatta tayyip her camiyi ihaleye çıkartsın.gelecek para öyle devletin cebine filan girmesin.orada da liboş politikalar devreye sokulsun.

tüm camilerin işletimi haraç mezat satılsın. hem de yabancılara satılsın.

örneğin; sultanahmet ingilizlere satılsın,süleymaniye fransızlara,karaköydeki tarihi arap camii haliyle araplara, fatih camii de yunanlılara satılsın. sonuçta fatih isminden kuyruk acıları var belki bu sayede sakinleşirler.ama tabi yunana satılacaksa mutlaka yunan kilise bankasına satılsın.nasıl finansbankı sattılarsa.

istanbul dışında anadoludaki camiler de tabi pek bir güzel onları da satmak lazım.

ankaradaki hacıbayram camii amerikalılara satılsın.conisiz olmaz. edirnedeki selimiye'yi honkongluya satalım.uzakdoğu da lazım.bursadaki ulu cami de yahudiye satılsın.sonuçta söz konusu akp ise yahudisiz de olmaz.

tabi yerlilere de cami satışı yapılabilr. adana daki sabancı camii mesela sabancıya satılabilir. ayrıca doğuş ve ciner gruplarına da birer cami mutlaka satılmalı.doğuş grubuna önerim niğdedeki tarihi alaaddin camiidir. ciner'e ise başbakanın memleketi rizedeki tarihi iskender cafer paşa camii satılsın.

sonuç olarak ibadet de paralı olsun herşey gibi. sünnet 5 lira, farz 10 lira olsun. kampanyalar da mutlaka olsun. bayramların 1.günü sabah namazı bedava olsun mesela.

eminim böyle bir adım atılsa pek çok sığır akp yandaşı bunu da destekler. akp'nin memlekete yeni bir hizmeti diye yalakalığın sınırları zorlanır. artık tüm müminler de hem kapitalizme doyarlar hem de ibadete.

tabi artık yeni slogan da camiler ekmek kapımız, müminler müşteri olmalı haliyle.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar