bugün

ankara daki olaylarda türk bayrağının yakılması

sosyalistler hünerlerinden birini bir kez daha ama bu kez üniversite kampüslerinden veya çoğunlukta olduğu yerlerden farklı olarak kızılay'da ankara'nın göbeğinde ortaya koymuşlar. akp sayesinde benzer görüntülere alıştık, tamam da... bayraklarla oralara giden elemanlar nerede, neden müdahale etmiyorlar? düşmanlarının düşmanları =dostları tabi. güzel. akp'ye düşman diye-ki değil aslında- apocularla da yürürsünüz karışmayız tabi de dikkat et o apocular sizi tenhada kıstırmasın. birkaç yerde bunun duyumunu da aldım ben.

onu bunu geç. haber linkine tıkladığımızda yanda bir haber daha vardı. isveç'te bir grup türkiye'li olayları ve türk hükümetinin tutumunun protesto etmiş. ve bu protestoda türk ve atatürk bayraklı bir grup konuşan birini alkışlamışlar. bu biri kim peki? oranın sol partisinden, aslen iran kürdü ve ermeni soykırımının varlığını iddia eden yasa tasarısının geçmesi için orasını burasını yırtmış ve yasaya da evet oyu vermiş biri. bu kürdün yanında 'bizimkiler' akp düşmanlığı yapıyorlar. bu anavatan dışındaki türkleri siklememek için bir neden daha. adamın anavatanı umurunda değil, biz de bu sığıntılardan biri iki gitar tıngırdatınca ana haber bültenlerinde bunlardan bahsediyoruz. neyse konu dağılıyor...

sonuna kadar bir akp düşmanı olarak yeri ve zamanı gelirse bizzat o akplilerle beraber kürtçülerle ve ermeni diasporası ile hareket eden elemanların kafasını kırmaktan zevk alacağım. orospu çocukları sizi. o park sike sike ortadan kalkacak, ilk seçimde de götün götün oturacaksınız. sen önce bayrağını koru biraz karaktere bürün sonra parkı şunu bunun savun.

devlet bahçeli'nin bu eylemlere destek vermemekte ne kadar haklı olduğu bir kez daha kanıtlandı. adamsın bahçeli bin oyum olsun bir tanesini bile başkasına vermem.
güncel Önemli Başlıklar