bugün

3 haziran 2013 istanbul borsası nın çakılması

herkes diyor ki zaten %68 bilmem kaçı yabancının elinde düşse ne olur. Ulan düşünce bu adamlar paralarını alıp gitmeyecek mi? Paranın değeri onda birine düşer var ya oturup haline ağlarsın! Adam parasını çeker gider sen nereye gideceksin? Yabancı işçi diye alıp sana tuvaletini temizletir adamlar. Mazotun fiyatı bugün bir lira yükselsin bakalım önümüzdeki bir ay içinde kaç çiftçi işini bırakacak? Sen bu ülkenin evladısın, şerefsizsin ama neyse, kendi ülken dahi olsa mahvetmeye hakkın yok.
Bu lafım akpyi suçlayanlara. Yok kötü politikalarmış falan. Ulan son on yılda hiç aç yattınız mı zengin sıpaları sizi? O politikalar önceki hükümetlerin yaptığı gibi sizin daha çok kazanmanızı sağlayacak şeyler değildi ah ne yazık vah ne yazık. 99 krizinde kaç devlet memuru intihar etti bildiniz mi? Hah o zamanlardı işte yabancı bir şirket 1 dolar çekse hacim azaldığı için kriz çıkardı. Başkası 2 dolar yatırsa bizim paramız yine değer kaybederdi. Kredi kartı borcu yüzünden intihar edenleri de mi unuttunuz bunları kim önledi?
Bunlardan siz sorumlusunuz. Siz bir de o yan yana hükümet istifa diyerek yürüdüğünüz pkk yandaşları. Ben türk bayrağı ve atatürk posterinin yanına açtıkları apo posterini kendim gördüm.
O yüzden o üç gram beyniniz ve iki yıldan öncesini hatırlamayan hafızanızla konuşmayı bırakın da kamu malına verdiğiniz zarara bakın? O esnafın kırılan camını kim ödeyecek?