bugün

neden ak partilisin sorusuna cevaplar

bir kişinin neden ak partilisin sorusuna verebileceği cevaplardır.

en basiti danıştay saldırısı. açın okuyun ekşiden neler yazılımıs o saldırı ile ilgili. laikliğe yapılan eylem. katil hükümet. ordu göreve.

ardından saldırının amacının ne olduğu açıklığa kavuştu. ergenekonun kendi yaptığı ve ak partiye yıkmaya çalıştığı eylem. donemın cumhurbaşkanı sezer, anayasa baskan vekılı tansel colasan hepsi hukumetı sorumlu tutmustu. bir anda halkı galeyana getirerek hukumeti devirmeyi amaçladılar. orduya darbe yapması için zemin hazırlandı.

sonra tum gerçekler ortaya cıktı ve ergenekonun planı oldugu ortaya cıktı. işte boyle ak partıyı eleştirmek için bekleyenlri görün ekşi sözlükte. okuyun o baslıgı. danıstay saldırısının gercek yuzu ortaya cıkınca hepsi sus pus oldu. onceden laikliğe aykırı eylemdi şimdi ise agızlarını acamıyorlar.

ardından bir diğer başık ak partinin kapatma davası. hepsi sevinçten kına yakacak. sözde özgürlükçüler ama seçimle yenemeyecekleri tayyibin partisi kapatılacak diye kına yakıyorlar. açın okuyun ibreti alem olsun.

bir diğer başlık cumhuriyet mitingleri. atılan slogan ordu göreve.
açın okuyun arkadaşlar ibreti alem olsun. seçimle iktidarı deviremeyeceklerini anlayanların nasıl darbeden medet umduklarını görün.

inadına ak parti.

edit: yukarıda anlattıklarım ile chp seçmenini gördünüz. bir şeyi araştırma duygusundan uzaklar. çamur at izi kalsın politikası.

ak parti seçmenini sürekli aşağıladıklarını görürsünüz. asıl komik durumda olanlar kendileridir. gülüyorum cehapeli zavallılara.