bugün

kizini universiteye yollarken tereddute dusen baba

başka bir ile gidince ahlak yapısı kişiliği vs. bozulacak diye endişeleniyorsa baba, eğer gidince bozulursa zaten önceden bir çarpıklık var demektir. nedir olay, babaların en büyük silahı, ben etrafındaki insanlara güvenmiyorum evladım, etraf it kopuk dolu. e kardeşim, sen kızına güveniyorsan, etraf it kopuk dolu diyorsan onları siz yaptınız be. küçükken el ele tutuşturtmadınız kızın namusu gider diye, büyüdüler saldınız internet cafeye hiç bakmadınız bir daha o erkek! evladınıza, counter da kafa uçurdu, derken eğer aptalsa ortamları değişmeye başladı aldı eline bir çakı etrafı dağıttı, haspelkader üniversiteye geldi, şans bu ya, senin namus timsali kızının bölümüne! e sen de kızına namus dersi! vere vere kızın kafasını kırdıysan, kızın liseye kadar olan hayatı boyunca gençliğinin getirdiği bazı şeyleri keşfedemediyse* kızın kendini serbest bulduğu ilk ortamda içer de , sarhoş da olur, kendini de kaybeder, rahata erince tozutur o erkeğin koynundan bu erkeğin kucağına da gider.
bunu şöyle düşünsene, sen bir ok yayını çok gerersen, o ok hedeften de uzağa gider, işine de yaramaz, gereksiz yere zarardır, kırılır gider. çok sıkarak çocuk büyütmek bir halt değildir. ben üniversitedeki ilk yılımda içki olayının ne boyutlarda olduğunu görünce yine bundan örnek vermek isterim ki, sen kızına içkiyi denettirdin mi hiç evde? kızını hiç bir karşında sarhoş ettin mi? hiç kendisinin keşfetmesine izin verdin mi acaba ne kadar içitkten sonra kontrolü kaybediyor, kendini bilsin içerken? hayır!
e o zaman, dağıtması normal, arkadaş ortamında herkes gaza gelir, kendinden bil, sen iki büyüğü bitirirsin de sana bir şey olmaz(!) di mi amca?

vah vah.