bugün

aykut kocaman ın alkışlama konusunda açıklaması

doğru ifadelerdir ve görülüyor ki ergen cinconları oldukça sinir etmiş.

şimdi yukarıda saçma sapan yorumlar yazan bazı ergenlere cevap vermek lazım;

ergenin biri biber gazı yemiş eşinin kızının hesabını benzinlikte polis arabası yakan çapulculardan soracaksın demiş.

şimdi bak ergen cinconlu;

o benzlikteki olay maçtan çoook sonra yaşandı.

maç biter bitmez fenerbahçe taraftarı kendi takımını alkışlıyordu hiçbir taşkınlığı da yoktu.ancak kısa süre sonra fettoşun polislerinden bazıları durup dururken tribünlerin bir bölümüne doğru biber gazı sıkmaya başladı.

derken o bölümde tepkiler oldu insanlar o polislerin üzerine koltuk atmaya başladı.derken diğer polisler tüm tribünlere biber gazı sıkmaya başladı.

tribünler kapalı sonuçta çatı var yukarıda haliyle nefes almak iyice güçleşince insanların kimisi staddan çıkmaya çalışırken kimisi de o panikle kendilerini sahaya atmaya başladılar.

sahada nefes almaya çalışan bu insanlara bu kez polis coplarla saldırmaya başladı.bununla da sınırlı kalmadı staddan çıkmaya çalışanlara da stad çıkışınca biber gazı sıkıldı.

yani özetle pensilvanya sümüklüsünün köpek polisi kasıtlı biçimde fenerbahçe taraftarına ceberrutluk yaptı ve galeyana getirmeye çalıştı.

işte o polis otosu yakmalar filan bunun sonucunda maçtan çok çok sonra cereyan eden olaylardır. ki o olaylarda tutuklananların biri gs'li bir bjk'lidir.

bana sorarsan polis otosu yakmak çok yanlıştır zira o şerefsiz polisleri yakmak lazımdı.

gelelim bir başka ergenin söylemine;

lafa bakmadan söyleyene bakarım demiş sonrada sanki mourinho diye de eklemiş.

ergen cinconlu kardeş önce şunu iyi öğreneceksin o tabir kişinin karakteriyle ilgili söylenir kariyeriyle ilgili değil.

aykut kocaman ahım şahım kariyerde bir antrenör değil elbette ama adamlık konusunda dünyanın sayılı antrenörlerinden biridir.

dolayısı ile o söz doğrudur ne söylendiğinden önce kimin söylediği önemlidir ama işte tam bu noktada a.kocaman bişey söylüyorsa dürüst olmayı becerebilen herkes kendisini o sözlere itibar etmek zorunda hisseder.

bir başka ergen de bu zamana kadar alkışlanacak ne yaptın demiş. sanırsın a.kocaman onlar bizi alkışlamadı bizde onları alkışlamayız dedi sanki.

adam diyorki biz polis marifetiyle başlayan o olaylarla boğuşurken,tribünlere biber gazı sıkılırken, insanlar sahanın ortasında bir yandan nefes almaya çalışıp öte yandan polis tarafından coplanırken bunlar kale arkası tribününden fırlamış cahil cühela bir taraftar gibi ortalığı germeye, kadıköyde kupa kaldırdık edebiyatı yapmaya çalışıyorlardı.

sen benim o müşkül durumunda acıma saygı duymadın ki şimdi senin sevincine niye saygı duyayım diyor.burada beni niye alkışlamadın demiyor ki.

gs son maçını anadoluda bir stadda oynayıp şampiyon olsa kupayı orada alır mıydı? ertesi gün stadında bir tören yapar kupasını orada alırdı.ama işte ergen taraftar zekasıyla kulüp yönettikleri için yaşanan olaylara aldırış etmeden onu bunu da aratarak akıllarınca rekabette diyecek laf bulduklarını sanıyorlar.

kadıköyde kupa kaldırsan ne olur kaldırmasan ne olur. önemli olan şampiyon olmaktır. o kadar ezikler ki şampiyon olduklarına değil kadıköyde kupa kaldırdıklarına seviniyorlar.

bunlar 2006'da şampiyon olduklarında da fenerbahçelilere şampiyon olamadınız diye takılıyorlardı daha doğrusu takıldıklarını sanıyorlardı.ulan şampiyon olmuşsun hala mı antifenerbahçelilik.

sonuç itibariyle aklı başında, fair içinde olan bir yönetim cahil taraftar zekasıyla hareket etmez,karşı tarafın emeğine saygı gösterir ki saygı bulsun.

rakibini şampiyonlukta geçtiğin için sevineceksin,şampiyon olduğun için sevineceksin. ergen zekasında sidik yarıştırarak sen sevindiğini sanırsın ama aklı başında herkes taşşak geçer seninle.

malesef galatasaray'da camiasından yönetimine, antrenöründen taraftarına kadar ciddi bir fenerbahçe kompleksi söz konusu.
güncel Önemli Başlıklar