bugün

türk hava yolları nın kırmızı ruj yasağı

anladık yahu.., ne zaman getireceksini taliban gibi zorla burka giydirmeyi kadına. ben şiddetle karşı çıkıyorum.

camilerde giren turistlere etek ve başörtüsü aktırmakta yasaklanmalı.

ekrem kızıltaş, kanal7 yazarı, ruj yasaklanmadı hem kara bakın diyor falan. kazanç bir kenara dursun koçum sen neler elden gidiyor ona bak. yaptıkları islami değil. islam la alakası yok akp nin yaptığı çoğu şeyin zaten bence. hem bir kerede evet yanlış yapılıyor demiyorlar, hep haksılığı savunma.

zaten said i nursiler de öyle diyor, işler iyi giderken diğer şeylere bakmayın diyor. yahu önemli olan zaten diğer işler. işte amacımız islam diyenin diğer yaptıklarına bakmayacağız. said i nursi sahtekarının nasıl göz boyadığını görüyorsunuz.

80 defa dünyaya geldiğini söylüyormuş said i nursi, bizim müslümanlarda bilgisiz, onlara inanıyor..

barış yarkadaş (gerçek gündem gyy) amacın kadını toplum dışına itmek olduğunu söylüyor. kadın ı sadece cinsel tema olarak görme ve onu görüncce tahrik olan zihniyetin sonuçlarıdır diyor..

ben muhafazakarım, sakal gelsin diyen biriyim ama akp yi tabiki savunmuyor ve yapılanları islam ışığında eleştiriyorum.

ben başbakan olsam isteyen gögsü açık gezsin ama kuran, kuran ışığında hadis getirin yok diyeyim. siyonist dönme din adamlarının islamını uygulamayın. recm var diyen tüm şeyhler mesela islamı yanlış biliyor.

akp nin iki amacı var ya bizi seçmeyin diye uğraşıyor ya da dediğim gibi burka gibi, arabistan gibi kadını büsbütün yüzünü örttürecekler. zaten fethullah gülen in eski kasetinde kadın yüzünü örtmeli diyor. kuran da hoşlandıklarınızla evlenin der. erkek bekar kadının, kızın yüzünü görmesse neresinden hoşlanacaklar..

mesela atatürk ün yaptığı islama uymayan şeylerse, atqatürk inönüyü öldürün, islamı uygulayın demiş. atatürk ü kullananlardan da sıkıldım. onlarda din gibi olumsuz olarak islamı kullanıyorlar..

az öz yazabilirdim ama detaylı yazmak istedim. bunu profilime yazayım ve bir daha genelde bu kadar detaya girmeyeyim düşüncesindeyim..

yahu kadın kırmızı ruh kullansa ne, pempe ruj kullansa ne. neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu.. ne kullanıyonuz mına koyim bu işin allah allah..

bnim dudaklar doğuştan kırmızıdır gerçi erkeğim yani dudaklarım ruj sürmüş gibidir, bende tırsıyom şimdi bunlardan, benden de taciz olurlar..

aklınızı başınıza alın yahu.