25 nisan 2013 fenerbahçe benfica maçı

futbolu pes oynamaya benzeten garibanların baroniye yüklendikleri maç olmuştur.

şu pozisyon gol olsaydı yok bilmem ne o penaltı kaçmasaydı şöyle olcaktı fasafisoları ile yürümüyor bu iş. peste bir gol kaçırırsın. iki sıfır alacağım maçı bir sıfırla aldım mantığı belki bir pes maçı için geçerlidir amma velakin gerçek dünyada futbol kaderi diye bir olay mevcut.

ilk yarının sonlarına doğru fenerbahçenin kazandığı penaltı ile baroni topa son derece sert ve köşeye vurarak çok güzel bir penaltı vuruşu gerçekleştirdi. kaleci doğru köşeye uzanmasına rağmen top öyle sert ve köşeye gitmişti ki top bir kaç santim daha sağa gitse idi yüzde yüz başarılı bir penaltı vuruşu gerçekleşmiş olacaktı. yani anlayacağınız o top bir kaç santim ile direğe çarptı diye tuttuğunuz takımın bir futbolcusuna küfürler saydırmanız anlamsız. boşuna debelenmeyin o an dünyada hiçkimse o adam kadar o golün kaçtığına üzülmedi.

diyelim ki penaltı gol ile sonuçlandı. maç yine bir sıfır bitecekti. kötü ihitmalle bir bir. iyi ihtimalle bir gol daha bulup iki birlik bir sonuç. söylediğim gibi izlediğiniz bir pes turnuvası değil. hem fenerbahçenin oyun yapısı artık belli ve oturmuş. bu takım skoru korumaya çalışır. bayernin barcelonaya yaptığını yapmaz. yine de tebrikler fenerbahçe. adamsın cristian.