bugün

kanser hastası insanların ilaç israfları

--spoiler--
troll nam mahlukatın yazdıklarını "ay işte milleti gaza getiriyo! tabu deviriyo!" çerçevesinde alkışlayan kitlenin embesilliğini ya da yapan zavallının (her görüş ve inanıştan) aslında muhafazakar bilinçaltının bağırsaklarını boşaltma biçimi olduğunu söylemek ortaya yeni bir şey koymak olmasa da bir çok kıt zekalının ıskaladığı bir gerçeğe parmak basmak açısından gerekli ne yazık ki.

güya trollenen konular hakkında yeni bir sözü olmayan troll, idealize edildiği şekilde varolduğuna inandığı sorunu, uçlarda bir kurmaca doktrinle meselenin her iki taraftan izleyicilerini ajite ederek aktüel hale getirmeye çalışan bir don quixote olamaktan çok uzaktır prensip olarak. ajite edilen konular bireyleri sürmenaj edecek kadar sık ve artık gına getirecek kadar çok tekrarlanmakta troll ve ona sözde tavır koyan kitlenin kitlesel kendinden geçiş sekanslarıyla yaşanan toplu histeri nöbeti, aslında varolan sorun hakkında ortak akıl'a yeni ya da çözüm odaklı hiçbir netice getirmemektedir. yaşanan sadece ve sadece sorunlu bir kişiliğin olabilecek en sapkın (altında çok derin cinsel yetersizlik ve/veya tatminsizlik ipuçları barındıran) şekilde ilgi açlığını gidermesidir.

troll denen yaratık cinsinin yaş, meslek, cinsiyet açısından genel bir profilini çıkarmak mümkün değilse de; mental olarak dışarıya (normal hayatında yakın çevresine yani) vermeye çalıştığı izlenimin aksine duyarlılık kaygısı taşımayan, kurallardan ve otoriteden korkan ama aynı zamanda dev bir egonun altında ezilmiş (kendi egosu veya anne, baba, eş gibi baskısı altında olduğu figürlerin egoları) bencil sosyopatlar olduklarını söyleyebiliriz. bu tipitiplerin en büyük paradoksları ise gerçek hayatlarında savunusunu yaptıkları ideallerin tam zıttındaymış gibi duran trolleme ediminde kullandıkları üslup, fikriyat ve hissiyatın aslında zihinlerinin gerçekten rahat ettiği asıl düşünsel iklim olmasıdır. yani başka deyişle; aslında trollerken gerçektirler. amerikalıların çok güzel özetlediği gibi "bazen her şey göründüğü kadar basittir"...

verişken hatun profili ile muhafazakar kitleleri, cinsellik odaklı muhafazakar eleştirileriyle sözde modernistleri galeyana getiren bir takım kifayetsizin tepkileri okurken ekran karşısındaki gülümseyen ve cinsel şehvet patlamasına yakınsamış tatmin ifadesi taşıyan yüzlerini hayal etmek zor değil. bu yaratıkların sattığı konular bazı değerleri erozyona uğratırken kendileri popüler olmanın keyfiyle mutluluktan uçmaktalar. moral ve etik altyapı içinse büyük ihtimalle bunun bir tür duyarlılık yaratma ve zihin tokatlama eylemi olduğunu savunmaktalar kendilerini şahsen tanıyanlara. ancak ortada dikkatle baktığımızda görünen tek şey kendi bokuyla oynayan ve bunun için aslında yaşı oldukça geçmiş toramanlar. üstelik bunu yaparken dışkının bağırsaktan çıkması için de sabredemiyorlar. parmak içerde ve son boğumuna kadar zorlanmış durumda belli ki... sinirlerin çok yoğun olduğu o bölgenin çok kurcalanması ise doğal olarak "delikanlıyı bozuyor".

bu ailesinin şu ya da bu şekilde şımarttığı, geçim vesaire sıkıntısı çekmemiş, yenmemiş yedirilmiş, giyilmemiş giydirilmi gürbüzlerin keşke değerlere ve "insan"'a saygıları olaydı da "ibne mibne ama bak duyarlı adam" diyebilseydik. ancak duayarlı oldukları tek yer anüs cidarları.onu da burada açıpgelene gidene parmaklatarak buna da sosyal deney ya da duyarlılık arttırıcı edim süsü vermeye çalışarak yaşayıp gidiyorlar. polyanna olmaya çalışırsak burda bu trollüğü yapmasalar komşuların çoluk çocuğuna hallenecek ya da kendi annelerini, sevgililerini, eşlerini kamuya açmaya çalışacak tipler bu gibi tosuncuklar. ama her ne kadar itibar görmeseler de yeterince tekrar realiteyi doğurur bu yüzden erdem sahibi insanların sahip çıktıkları değerlerin üzerinden anal (ona göre zihinsel, bana göre çikolata) mastürbasyon yapmalarından rahatsızım. bir yolunu bulup profesyonel yardım almalarını ve düzgün insanların sahip olduğu değerlerden uzak durmalarını öneriyorum...

son bir söz de bu tip insanlarla özel ilişkileri olanlara;

dost, arkadaş ya da sevgili bağlamında temasta bulunduğunuz bu tipler için ne kadar bahane üretirseniz üretin bu adamlar burada ne yazıyorlarsa o'durlar. ne eksik ne fazla. kendisi ne derse desin sapığı tasvir etmek adına bunca sapıklaşabilen biri hangi uçta olursa olsun normal değildir. dikkatli olun ve uzak durun bence. benden size bir abi tavsiyesi.
--spoiler--