bugün

bakanın elini sıkmayan öğrencinin tutuklanması

o makama bakanım diye çıkan birinin saygıyı alması gerektiğinden bihaber olduğunu gösterir.sayın bakan: saygı istenmez saygı elde edelir.sanırım bu akp'nin kanına işlemiş bir durumdur hiç bir zaman bu tür olayları hazmedemezler.balık baştan kokar lafının gediğine oturduğu andır.sn.(!) başbakan bile karikatür denen bir sanattan haberi olmadığı için çizerleri utanmazca mahkemeye vermekte gecikmemiştir.ananı da al git deyip sonra da o mağdur çiftçinin mahkemeye çıkmasına göz yuman birinden ne beklenirdi zaten bu da ayrı bir durum tabi.

-milletvekili adayları sn.özlem hn.ise , okan bayülgen'in programında soyadı ile hitap edilmedği o ilk ânı gözünüzün önüne getirin ,bas bas bana saygı gösterin ben milletvekiliyim demiştir sanki, saygı soyadı telaffuzu ile ilgiliymiş gibi ve ağzının payını almıştır.

-bu son olay ise bardağı taşırmıştır.benim esas düşündüğüm ise bu gence şimdi cezaevinde acaba hangi işkenceler üzerinde tatbik uygulanıyor ?

-bu mudur akp'nin biz her türlü görüşe açığız diye orada burada bağırması,ayrıca o yarma gibi korumalarla saygı toplamak gözümüzdeki imajlarını hiç bir zaman düzeltemez.

-son sözüm ise hâlâ bu zavallı adamların Türkiye Cumhuriyeti yönetiminin başında olmasına sevinen onlarla gurur duyanlara.onları da Allah'a havale etmekten başka çare yok.