bugün

kadın doğasına ait bilinmesi gereken ipuçları

evet baylar, bayanlar, romalı ve galyalılar..

Kadın doğasına ait ufak tefek bilgilerdir. Bilindiği gibi erkekler, diğer tüm insalık gibi ikiye ayrılır. Avcı ve toplayıcı..

Ikili ilişkilerdeki avcılar, beğendiği insanları manipüle ederek, kandırarak veya kendini beğendirerek istediğini alır. Toplayıcılar ise avcılardan arta kalanlarla yetinirler. Ilişkilerdeki yapı, tahteravalli gibidir ve daima bir taraf ağır basar. Çok nadir denge sağlanır ki bu istisnalar konu dışı.

Bir taraf daima talep eden, diğer taraf ise razı olandır. Işte, avcı insan ekosistemin tepesinde olduğu için hep razı olan kişidir. Ilişki iplerini daima elinde tutar. Toplayıcı ise talip olur, bekler. En iyi ihtimalle avcı tarafından avlanmakla müşerref olur.

binaenaleyh erkek dostlarımın bilmesi gereken bazı ipuçları hayati önem taşır.

Meselâ, kadınlar duymak istediklerini söyleyen, görmek istediklerini hayal ettiren erkeklere bayılırlar. Onları betimleyin. Hikâyeleştirin. Sizden uzak duramazlar.

Bir de, bakımlı olmanız şart. Bakımsız erkek mükemmeliyetci değildir. Mükemmeliyetci olmayan erkeğin beğeni skalası geniştir. Bir önem arzetmez. Ama kendine güvenli ve bakımlı erkek, mükemmeli aradığını belli eder. Dolayısı ile onun beğenisi de iltifatı da çok daha değerlidir.

Hadi bakalım.