bugün

ilköğretim okullarında süt dağıtılması

Neden nefret ve kin kusularak tepki verildiğini anlamadığım uygulamadır. Bugün bilinçsiz ebeveynleri yüzünden süt tüketemeyen bir sürü çocuk bulunmakta. Sütün çocuk gelişimi üzerindeki etkisinin çok önemli olduğu bilindiği halde bu uygulamaya kör kütük karşı çıkmak en hafif tabirle gerizekalılıktır. Tamam ortada zehirlenen çocuklar var, bozuk süt var ancak sen bozuk süte karşı değilsin ki birader direkt süt verilmesine, hükümete karşısın. Her bokta hükümete giydirmeye çalışırsan antipatikleşirsin böyle.

Madem bozuk süt var, çocuklar zehirleniyor, süt verilmesine karşı çıkmak yerine, uygulamanın düzeltilmesini, rütuşlanmasını iste, verilen sütün daha fazla denetlenmesini talep et, bu işin sorumlusu firmanın ihalesinin iptal edilmesini iste. Ama devlet niye süt veriyomuş amk bak çocuklar zehirlendi puşt devlet dersen gerizekalı konumuna düşersin.

Ayrıca 2-3 milyon ilkokul öğrencisi olduğu düşünülürse 100 ile 1000 arası öğrencinin sütten etkilenmesi normal karşılanabilir. Ancak tabi toplu zehirlenmelerin izahı olamaz. işte bunu eleştir, bozuk sütün sorumlularını ortaya çıkarmak yerine devlet niye süt veriyor diyorsun hala.