bugün

patlak bir bayanı eş diye alıp beslemek

patlak bir kadını eş diye alıp çok evlenen insan vardır. geçmiş yıllarda kerhaneden bile telli duvaklı gelin çıkmış kadın görülmüştür. genç tıkımı bu olayların, iç yüzünü genelde bilmeleri olanaksızdır.

aşk denilen bir olgu vardır, ve her insan aşık olamaz bir insan bu tür kadınlarla evleniyorsa kendine çok yakın bulduğu bazı özellikleri vardır. şu olay unutulmamalıdır, bu tür yerlerden evlenilen kadın kocasına çok bağlı olur hayatının, şansı karşısına çıkmış olup tövbe ederek namaza bile başlarlar.

patlak olmayan bir, kızla evlenip kanı bozuk çıkıp adamı aldatırsa işte en kötü yıkım budur. bir erkeğin daha önce bir çok kez ilişkiye girmiş olan bir kadınla evlenip çok mutlu bir evliliği olur. allah bu tür olaylara kimseyi düşürmesin, düşenin dostu olmuyor. çok kaliteli bir kadın tuzaklara düşürülüp hayalleriyle oynandıktan, sonra orta malı gibi her insanla ilişkiye girmeye zorlanıyor. aslında çok iyi ve üst düzey bir kadın olan, insanın bu durumda suçu olmayıp evlenmek mutlu olmak çok doğal hakkıdır. *