bugün

kitiara blue lady

bir yazarın başlığı altından başka yazarlar adına ağır sosyolojik, psikolojik tespitler yapmak istemiyor küçük yüreğim lakin hop hop ediyor, ulan bir ses çıkar diyor şu kulağına gelen çatlama seslerine.

bak şimdi. açıldığı günlerden beri bu sözlükteyim, bu sözlüğün ilk tematiklerini yapanlardan, sözlüğün 6 yazarla döndüğü! günlerden kalma, eski toprağım ben. evet, eskiyim. bu bazıları için değerli. sözlüğü ilk gününden bugüne kadar değerlendirmeyecek sadece sözlüğün benim hayatımdaki yerini biraz değerlendiricem. az.

sözlük benim için boş zamanlarımda okuyacak, belki bazen yazacak, gülecek, eğlenecek bir yer. hiçbir zaman ciddiye almadım. hiçbir zaman ona gerçekmiş gibi değer vermedim. canlıymış gibi davranmadım, abartmadım. bu sebeplen hiçbir zirveye katılmadım. babane lan dedim. evde oturdum ya da normal yaşantıma devam ettim. uludağ sözlük'teki online yazar sayısı hiçbir zaman .ikime olmadı. 200 yazar online olunca bana madalya takmayanlar zaten 6 yazar online iken de takmıyordu.

şimdi bakıyorum bazı yazarlara* da ya hu siz ne pismişsiniz be bilader. ne iğrenç şeylermişsiniz. uludağ sözlük'te yazmak sanki kutsal bir şeymiş gibi bu hatuna yakıştıramamışlar uludağ sözlük'ü. neymiş bu kızcağız utanıyormuş ben uludağ yazarıyım demeye. ulan size ne? var mı sizi geren bir şey? bak ben açık açık diyorum ki sizlerle aynı sözlükte yazmaktan utanmakla kalmıyorum, iğreniyorum. gel bana da sataş. hadi gel. lütfen. bana sözlüğü öğret. sözlük kültüründen bahset bana.

sizler çok ulusunuz o sahip olduğunuz tek şey olan nickiniz ile. madem çok önemli bir şey bu uludağ sözlük'ü temsil etmek neden gitmediniz o zirveye? * * * neden bir çaylak bozuntusunu, iğrenç, pis bir çaylağı gönderdiniz. çaylak ulan bu. gönderilir mi zirveye. ha gönderdin, izin verilir mi okan bayülgen'in onu alıp çek cumhuriyeti'ne göndermesine. bilmez mi okan burda çok daha önemli, çok daha çek cumhuriyeti'ne gitmeyi hak edecek kadar uludağ sözlük severleri var.

ama aslında haklısınız. gerçekten bu kızdan daha çok ihtiyacınız var o tatile. biraz sosyalleşmeye, o klavyenin üstüne akıttığınız salyaları bir silmeye ihtiyacınız var. bu kız da o sırada sözlüğe biraz daha entry girsin. sizin gibi süper birer sözlük yazarı olsunlar.

di mi lan?

yürüyün gidin ya.

bu sözlük yazarı, o tatili orada bulunan her sözlük yazarı ile eşit derecede hak ediyordu. şanslıydı. o seçildi. sen hala neyin peşindesin.

sözlük yazarı olmadan önce medeniyet öğren. söylemen gereken "iyi tatiller". bu kadar basit. düşme bu kadar. vallah kusacam şimdi.

have a nice vacation baby.