bugün

pkk yi bitirmek istemeyen tsk nin ta kendisidir

bana sinir harbi yaşatan önerme. sorulan bazı sorulara cevap verelim.

1. tsk pkk'nın varolmadığı dönemde diyarbakır cezaevinde yaşananlar hakkında özeleştiriyi zaten yaptı. orada kendini kaybeden ya da başka bir deyişle görevini kötüye kullananlar askeri mahkemede yargılandı.

2. 20 yıldır yapılan bombalama kin ve düşmanlıkla değil vatanı koruma maksadıyla yapılmıştır. senin evine biri gelecek, bu oda bundan sonra benim egemenliğimde sen karışma diyecek sen de eyvallah diyeceksin öyle mi? o senin öküzlüğün kusura bakma.

3. bu örgüte sempati duyuyor dediğin o yörede yaşayan halkın sadece küçük bir kısmı. son zamanlarda teslim olan teröristlerin de itiraflarından anlayacağın üzere halkın gözü artık açıldı ve eski desteği bulamıyor.

4. onlar gerilla değil terörist ve dünyanın hiçbir ülkesi teröristle müzakere etmez, imha eder. tıpkı abd'nin el-kaide'ye yaptığı gibi, ispanya'nın eta'ya, irlanda'nın ira'ya yaptığı gibi.

senin gibi pkk yandaşı bölücü kürt faşisti pislikler oldukça daha çok şehit kaldırır bu millet ama eninde sonunda sen ve senin gibileri bu ülkeden defeder.

edit: ira ile ilgili hatamı düzelttiği için canada dry a teşekkürler.