bugün

facebook a giren evli kadın

evli olduğuna ve elindeki yüzüğün ne anlama geldiğine bile bakmadan facebook gibi fakir, paçoz tipi yerlere girebilme utanmazlığı gösteren kadındır.

kocası evde uyurken bu iş başında vay anam vay ki vay bak hele bak şuna!, adama göz ucuyla şöyle bir bakar, uyuyorsa hemen arkasından girer faceye ve bakar kim ne yapmış kiminki kiminkiyle çıkıyor filan!, sevgili arar, manita yapar, ki egosunu tatmin etsin de kocasından duyamadığı sözleri duysun diyedir!.

hey hat!, lafım sana dinle burayı 2 dakika lütfen sözde kadın!

sen orada burada sürtüp de boş vede amacın ne belli belirsiz olarak sayfa sayfa gezeceğine gidip de kocanın yanında yatsana yahu!,

sen; akşamları kocan işten geldiğinde sıcacık çorbasını önüne koymazsan, daha doğru düzgün kocana kadınlığını yapıp da cilvelenmezsen zaten ne bekliyorsun ki yani?, herhalde adam da ne yapacak işte oda senin yüzüne bakmaz kıçını döner uyur bu kadar basit vede haklı!.

birde şu var; diyelim ki oraya sevgili bulmak için girdin!, eee sanki face den bulduğun adam seni çok mu sevecek!?, ne sanıyorsunuz kızım siz bu dünyayı ya vallahi billahi kardeşim boşsunuz yemin ederim. adamlar var ya o adamlar bir tarafınızdan kan alır kan ruhunuz duymaz!, oturun edebinizle de şu zeka küpü kardeşinize kulak veriniz.

mesela; gidin çay partisi mi yapacaksınız konken mi oynayacaksınız adam gibi oynayın işinize bakın evinize kocanıza sahip çıkın sahip!, ondan sonra da adam sizi aldatırsa da başlarsınız uuuyy ben ne ettim ki aaayy benim ne suçum vardı ki diye ağlayıp da sızlamaya!, ama iş işten geçer, eee ne demişler her şey karşılıklı adamın da eli armut toplamıyor görürse sizin girdiğinizi hem kızar döver sonrada bir kaç gün sonra kendisi üye olup hem dövdüğü ile kalır hem de aldatır. siz de yaptığınız boş işle kalırsınız. yani iş yine kocanın kazancıyla biter. bu sözümü de unutmayınız. yazın bir yere saygılar.
güncel Önemli Başlıklar