bugün

ben ekşici bir piçim

ben ekşici bir piçim

evet sayın yazarlar, çaylaklar, okuyanlar, okumayanlar; ben bir ekşi sözlükte yazan bir piçim. kelimeleri nasıl harman yapacağımı bilmiyorum aslında, nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum. bunu buraya neden yazdığımı hiç bilmiyorum, belki sabahtan beri alkol alıyorum ondan, belki de bu bende büyüdü; bilmiyorum lan işte. 2005 yılından bu yana ekşi sözlükte yazıyorum, buraya neden yazdığıma gelince;

bu 3 ay önce bir gün samsunspor hakkında diğer sözlüklerde ne yazılmış diye geziyordum. kendimi uludağ sözlükte buldum, yazarın bir tanesi samsunspor hakkında atıp tutmuş, ben buraya o yazara cevap vermek için yazar oldum aslında, yazar olup onun ağzının payını vermeliydim. çaylaklık yasa gerği yazar olmadan özel mesaj butonu çalışmıyordu, adaletine sövdüm.

10 tane entry girdim, fakat sözlük bana çok değişik geldi, o gün modlar yazarlığımı onaylamadı, fakat ne oldu bilmiyorum entry girmeye devam ettim, devam ettim. beni buraya çeken bir bok vardı, entry sayım 25 olduktan ve aradan 5 güngeçtikten sonra yazar oldum. fakat ben buraya neden geldiğimi unuttum, işte benim nicim bu yüzden omrum tribunlerde gecti'dir. yazar olduktan sonra ayar vermek için geldiğim uludağ yazarına ayar vermedim, veremedim çünkü kendimden utandım. yazarları o kadar içtendi ki, o hayallerimin takımına laf söyleyene bir mesaj bile atamadım.

ben entrylerimi çalışırken girerim, entry girdiğim saatler öğlen 12 akşam 6 arasıdır.akşam 6 dan sonra hayat banadır, bazen gece 1 lere kadar vakit geçsin diye çalışırım, kafama göre anlayacağınız. uludağ sözlükte yazar oldu olalı bu süre zaafında hiç bir zaman ayrılmadığım ekşiye sadece 2 entry girmiştim. her gün ekşiye 50-60 tane entry giren ben 2 tane girmişti. bir şeyler olduğu kesindi ne olduğunu bende bilmiyordum, aşık değildim o yaşı çoktan geçmiştim, aşk kavramına da pek inanlardan değildim,ama beni burada tutan neydi bende bilmiyordum. evet ulan ben varya aynı zamanda istediği kadınla beraber olmuş bir piçim aynı zamanda, yakışıklı değilim, kızlar hoşlandığını söylüyor ama inanmıyorum onlara; boyum sadece 1.67 cm, pazım yok 55 kilo zor geliyorum. ama dede toprak ağası, baba mı siktir et atıldı bir yerlere kafam rahat benimle uğraşmıyor daha, anlayacağınız derdi başından aşkın. paran varsa aşk vardı. paran varsa mahallenin tüm kızları senindi. ben bunu öğreneli çok olmuştu ve uzun yıllar geçiyordu. böyle düzenin allah belasını versindi. millet karı diye ağaca çıkarken ben karılarla parti yapıyordum; göt üstünde kuku düdüklüyordum. bir kızın peşine ta kalktım kıbrıs'a gittim, çünkü hevesimi alamamıştım. konumuz bu değil hayır;

ben uludağ sözlükte çaylaklık cezasına çarptırıldım bir ara, neden çaylak oldum diye düşündüm, gözümün önünde yarak gibi, çaylaksınız sözlük formatı duruyordu galiba. gittim oraya bir şeyler karaladım, ama sinirden yazamıyordum. bugüne kadar hiç bir yerden kovulmayan ben, siktir boktan bir sanal alemde kovulmuştu, rahmetli dedem duysa kalkıp nenemi becerirdi. nenemin belki hoşuna giderdi, ama benim hoşuma gitmeyeceği kesindi.
çaylaksınız butonuna bastığında orada saçma sapan yazılmış hayalet entrymi görebilirsiniz. kime ne yapmıştım ki. günlerden cumartesi akşamı idi, lanet bir akşamdı. o sözlükten kovulduğum ilk gün var ya, lanet olası bir gündü. ben o gün uyuyamadım, kendi kendimi yiyecektim, akşam oldu. eve gittiğimde mutlaka bilgisayardan pes 2012 oynardım bir kaç el. bilgisayarda oynayasım gelmedi o sinirle kalkıp play station 3 aldım. onunla da oynayasım gelmedi, aman dedim kendileri bilir orası yoksa ekşi var dedim, kendimi öyle avuttum lan. yatayim dedim, uyuyamadım. yemin ederek söylüyorum gözümde uludağ sözlük entryleri geçiyordu, açacağım başlıklar geçiyordu, ama ben bir daha orada olamayacaktım ki. bu arada ben uludağ sözlükten tamamen siktir edildim sanıyordum, bilmiyordum lan buranın sözlük formatını. ertesi gün oldu, çok sevdiğim, akıl hocam bir öğretmen arkadaşım var, bu adam her sabah okula giderken mutlaka yanıma uğrar, her okuldan çıkışta yanıma gelir, ilk önce yemek yeriz, sonra saatlerce otururuz, adam daha üstünü değiştirmeden yanımdan saatlerce ayrlmaz, ne zaman başım sıkışsa bu adam yanıma gelir. kendisi benim gibi piç değildir, 35 yaşındadır ve daha siftahı yoktur. o kadar mübarek bir adamdır ki ona o kadar karı ayarlamama rağmen hiç birisine bakmamıştır, ben çatır çatır düzüşürken o dönüp bakmazdı, ulan o kadar piçim ki ona düdüklesin diye ayarladığım karıyı bile düdükledim lan ben, işte bu kadar midesiz allahsızın birisiyim. yo yanlış anlamayın hoca ılık mılık değildir binler, namazında niyazında bir edebiyat öğretmenidir, nefsine hakimdir. kendisini evleneceği kadına adayacak kadar saklar, bu zamanda öyle erkek mi kaldı demeyin bozulurum çünkü böyle bir adam var, böyle bir adam benim gibi ibnenin en yakın arkadaşı. ben bu adamla ankara da üniversitede tanıştım, tam 17 yıllık arkadaşım ben yargıtayda memurluk yapıyordum, bu orada öğretmendi. ankara da bunun okuluna gider, orada kadınlara asılır ayarlardım. dedim ya piçim diye, sonra ben memurluktan istifa ettim millet memur olmak için uğraşırken ben siktiğimin bürokrasisine ve lanet olası o maaşına isyan edip yetmez düşüncesiyle istifa ettim, iyide yaptım. hayır ben bunu anlatmayacaktım silin bunu kafanızdan binler.

öğretmen arkadaşıma utana sıkıla söyledim, beni sözlükten kovdular dedim, üzüldü neden dedi bende bilmiyordum ki neden olduğunu, siyasettendir dedim başka da aklıma hiç bir şey gelmedi. aklıma bir derdim var butonu gedi, şimdi bu kendini beğenmiş sözlük moderatörü cevap vermez diye aklımdan geçirdim, neden cevap versindi ki. ekşide bırakın moderatörleri yazarlar bile atılan mesaja cevap vermez tipini siktiklerim. neyse aradan bir saat bile geçmeden moderatörden cevap geldi, ilk başta şaşırdım. vay amına koyim moderatör bana mesaj atmış dedim. açıklamada hakaret gerekçesi yazıyordu ve silik bir entryim vardı, ki kafama dank etti. pkk lı birisine pezevenk dedim diye bana 5 gün çaylaklık cezası vermişlerdi. 5 gün lafını görünce hocaya sarıldım, yalansa allah belamı versin binler. o çaylaklık süre zaafında tam 12 tane film izledim ve bunlardan hiç birisi adult film değildi, aklıma bile gelmiyordu porno filmler.

buraya geleli bugün tam 3 ay oldu ve ben bu 3 ay da 1400 küsür tane entry girdim, ya da bana öyle geliyor bunlardan 91'i silik 65 i benim sildiklerim. ortalama günde 100 tane entry yapar. ben bu sözlüğe alafranga tuvalette bile sıçarken entry giriyorum, anlayın işte. anlayın piçler benim götüm bile bu kadar rahat. bu zaman zaafında ise ekşiye sadece 10 tane entyr girdim. o da neden biliyormusun oranın sözlük formatı gereği 3 ay bir şeyler yazmassan, giriş yapmaz isen, siliniyorsun.
siz o ekşiye yazar olup sıra bekleyen binler, aklınırakı balıkla yemiş yazarlar aklınızı şimdi geliyorum sizlere;

bir mesaja cevap vermek saygıdır, kendini bir bok sanmamak saygıdır. ekşide bu özellikler yok, eğer çok popüler bir yazar değilsen, her hangi bir yazara mesaj attığın zaman sana karşılık vermez, sana cevap vermez. çünkü yüzde 90'ı kendini bir bok sanıyor. ekşi yazarı olduysan ne oldu yavrum, ne yani senin havan kime, o havanı alır balon gibi patlatırım. burada 10 entry si olan yazar bile en popüler yazara mesaj attığında sana cevap verir, burada en popüler yazar bile ekşinin siktir boktan yazarı kadar havası yoktur, buranın en boktan yazarı bile ekşinin en popüler yazarını cebinden çıkartır, işte bu sensin sayın uludağ yazarı, senin farkın bu.
uzun lafın kısası burası bir aile ortamı gibi, trolleri bile o ailenin yaramaz ama şirin çocukları gibi; buradaki sıcaklık, o içten samimiyet hiç bir yerde yok.

ekşi yazarı her yerde kendini belli eder, her ortamda ekşi yazarı olmakla gururlanır, ama bir uludağ yazarı bunu öve öve söylemez, çünkü uludağ yazarının burnu havada değildir, uludağ yazarı gün görmüştür, uludağ yazarı saf anadolu bağrında kopup gelmiştir. buranın en zengin piçi bile, açlıktan bokunu yiyen ekşi yazarı kadar havası yoktur. buranın sizin o sevmediğiniz troller var ya; ekşinin sürekli halkçı geçineninden bile adamdır. denemesi bedava, gidin en popüler bir yazara mesaj atın, birde gidin halkan yana geçinen ekşiciye atın farkı göreceksiniz.

burada sadece 2 yazar gerçek kimliğimi biliyor, yemin ettim o 3 olmaz.

ekşi mi ne oldu: kenarda dursun, günü gelir laf sokulması gerekilen birisi çıkar diye 10 günde bir entry girmeye çalışıyorum, az önce giriş yaptım 14 gündür entry girmemişim. he kafam çok bozulursa 2006 üyeliğimi 5 liradan veririm, alış veriş olsun. ekonomiye can gelsin.

uludağın yaşlı havalı nesillerı: sizde fazla havalanıp adamın canını sıkmayın, onlar kendilerini biliyor. her boka 9. nesil yazar diye laf koyup ayar vermeyin, unutma daha burası yokken, sen daha yazar değilken biz ekşide yazıyorduk aslanım. bunu gözüne sokarım. bunu yapanlar çok az, herkes kendisini iyi biliyor.

moderatörler; iyi çalışıyorsunuz, hele şu takip ve bir derdim var hızlı cevap yok mu adamın ciğerini söke cinsinden, iyi iş çıkarmışsınız. unutmayın burayı bura yapan yazarlarıdır, sizde fazla havalanmayın.

zall; o attığım mesajı artık gerçekleştirelim. kimin oğlundan, kızından aşağıyız, sen o ışığı yak, güneşi getirmesi bizden. bu yazarlar daha fazlasını hak ediyor.

ekşi yazarı: şimdi sen kendini bir bok sanıyorsun ya evladım senin gibi 10 tanesini cebimden çıkartırım lan ben, hadi şimdi bi siktir git çay koyda gel bakalım. senin güttüğün koyun kadar bizim çobanla ilişkimiz olmuştur, senin içtiğin bira kadar bizim mekan kapatmışlığımız vardır.
hadi şimdi defolun başımdan, ilk önce insan olun; havalanmayın. havalananın havasını alırım.

edit: anladım ki ulunun yazarlarından bir bok olmaz. birbirini satan adamlar, göt yalayan yağcılar, arkadaşım deyip te birbirini sikmeye çalışan piçler, olm asıl siz piçsiniz. geldiğim yere geri dönüyorum. sizler hiç bir şeyi hat etmeyen zavallı insanlarsınız. göt yalacılar sizi.
güncel Önemli Başlıklar