bugün

büyük israil projesi

kağıt üzerinde adı büyük ortadoğu projesi olarak bilinen siyonistlerin başlatmış olduğu projedir.

bu proje tamamen vaad edilmiş toprakları ele geçirmeye çalışan siyonist yahudiler tarafından planlanmıştır.

orta doğuda ki savaşların, açlığın, vahşetin ana nedeni budur.

arap baharı tamamen bir kandırmacadır ve amacına ulaşmıştır. şimdi suriye' yi ele geçirimeye çalışıyorlar ve başarılı olacak gibi gözüküyorlar.

siyonist yahudiler için vaad edilmiş topraklar nil ve fırat nehri arasında kalan topraklardır ve türkiye' nin doğu kısmı da bu proje içindedir.

bu projenin türkiye ayağı ise pkk örgütüdür. bağımısz kürdistan devleti yalanıyla kandırılan kürtler türklere karşı doldurularak ve emperyalist güçlerden hem maddi hem manevi destek alarak ülkemizin doğu tarafında terör estirmektedir.

akp ise siyonizm tarafından kurulmuş olan bir partidir ve 11 yıldır devletin başındadır. akp insanları kandırmak için dini kendi çıkarları doğrultusunda kullanarak kandırmıştır ve türkiye' de ılımlaştırılmış islam fikrini başlatmıştır.

halbuki aksine akp' nin yaptığı icraatlar tamamen islam' a aykırı davranışlardır ve ne yazık ki halk bunu göremez. yahudi cesaret nişanı alan ve bop' un eşbaşkanı olan biri islam doğrultusunda hareket eden biri olamaz.

israil' in gazze' yi bombalaması da bu projenin işleyişiyle alakalıdır. görünen o ki ortadoğuda bir üçüncü dünya savaşı çıkarılarak oradaki toprakları tamamen ele geçirmek istiyor siyonistler.

son olarak israil başbakanın şu lafını hatırlamakta fayda var.

"yahudi devletinin sınırları, sonsuza dek kesinleşmeyecektir.'
david ben gurion, israil başbakanı.

sonuçta biz türk milleti osmanlı torunlarıyız ve zamanında dünya' ya hakimiyet kurmuş, siyonistlere korku salmış bir milletiz. bizde bu cesaret ve iman gücü vardır. bizim kültürümüzü ve gücümüzü giderek körelten siyonistlere artık dur demenin vakti gelmiştir!