bugün

komünizm in insanlığa karşı işlediği suçlar

evet kansız devrim olamayacağının farkında olan ve doktorluğun kapitalizm içerisinde insan için yapılamayacağını bilen bir katildi.
hangi düşünce sistemi vardır ki (ütopik sosyalistler ve ütopik anarşistler hariç) kansız devrim yaparak başa geçmiştir. iran islam devriminde 2 milyon insan öldü, kurtuluş savaşında binlerce insan öldü, kore savaşında 4 milyon insan öldü.
tarih biliminde, olaylar zamana ve mekana göre yorumlanır, olmamış olaylar yorumlanamaz ilkeleri vardır. bir ülke düşünün iç savaş çıkmış, iktidar halkı bastırmak için durmadan insanları öldürüyor ve siz bu adamlara çiçekle gidip, a ne ayıp yaptığın şey diyorsunuz. kim inanır buna. en şanlı peygamberler, siyasi liderler bile savaşmış, adam öldürmüş, recm etmiş, ganimet almıştır. buna muhammed de atatürk de dahil. eğer insanları hapse atacak hukuğu uygulayacak gücünüz yoksa, istiklal mahkemesi, şeriat mahkemesi, devrim mahkemesi kurarsınız, haklı salar haksızı infaz edersiniz. bu bir gerçektir. hümanizme ters olabilir belki ama kansız devrimler hayaldir genelde.
http://www.itusozluk.com/...dr+che+bir+katildi+yavrum