bugün

uludağ sözlük

12 kasım 2006'da bl tarafından gelişmeler kısmına eklenen yazı:

gmp'nin duyurusudur.

"zirveye doymayan ankaralılar; zirve tadında bir parti 17 kasım cuma akşamı sizleri bekliyor. cheers party 23 için geri sayım başladı. daha önce mor ve ötesi, pamela, kargo gibi isimleri ağırlayan cheers, bu sene fattish, sertaç kaya ve dj mag in yaptığı ve 292.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği sıralama sonucu dünyanın en yi 100 dj i arasına giren dj tarkan ile muhteşem bir geceye imzasını atıyor. cuma akşamı 22:00 de kapılarını sizlere açacak olan cheers party 23 odtü mezunları derneği vişnelik tesislerinde gece 04:00 e kadar sizlere sınırsız eğlence sunuyor.

biletlerimiz 15 ytl olmakla beraber uludagsözlük yazarlarından şanslı 10 tanesinin bileti bizden diyor, uludagsozluk'un de katkılarının olduğu bu etkinlikte tüm yazarlarımızı partide görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiyoruz.
bilet almak isteyen yazarlarımız pammuk ya da benimle (gmp) irtibata geçebilirler.
bilet kazanan yazarlarımız 15 kasımda gelişmeler kısmından duyurulacaktır.
bileti bizden olan yazarlarımız 17 kasıma kadar dünün dikkat çeken entrylerinde 1. sırayı alan yazarlarımızdır. bu nedenle oy butonlarımızı kullanmaktan çekinmeyelim."

parti hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız *manclub/cheers.html 'a ya da cheers party 23'e bir göz atabilirsiniz.

(not1: biletler için gmp ya da pammuk ile irtibata geçiyorsunuz)
(not2: listede birinci olan kişinin üstüste aynı olması durumda, ikinci kişilere; ilk ikinin üstüste aynı olması durumda da üçüncü kişilere ödül verilecektir -onlar da aynı olursa artık...)"

gmp parti düzenlediğinde 10 kişiye karşılıksız olarak bilet vereceğini duyurmuş, ve hiç bir mod ya da yazar bu nickin fake olabileceğini düşünemişti. üstelik bu dönemde şu anda moderatör olan 'oyuncakbulut' da bir bilet kazanmış, hakkını bir başkasına devretmişti.
şimdi bu arkadaşımız parti yapıp da hiç bir zorunluluğu olmadığı halde sözlük yazarlarına karşılıksız bilet dağıtırken hiç kimse sesini çıkarmamıştı. ancak aynı ip den entry girdi diye birden gmp'nin sözlük hesabı silik oldu. işte internet alemi böyle nankördür, almaya gelince sorgulamaz sevinir, ama sonradan hiç düşünmeden siler gider. üstelik fake olmadığını bile bile.