bugün

burak yılmaz

ben kral döndü derim, her zaman da arkasında dururum. geldiği gün çok sevindim, çünkü ben bu takımda forvet diye mehmet gönülaçar'ı da izledim, stancu'yu da.

burak yılmaz'a yeteneksiz diyen adam taş olur bir kere, onu söylemek lazım.

bir şey yapsa beşiktaş veya fener'de yapardı demek olabilecek en düz, en saçma eleştiridir.

fenerbahçe'ye yetenekli bir genç olarak geldi ancak doğru düzgün oynamadı, oynatılmadı da. zaten fenerbahçe aldığı hangi adamı takıma entegre edip senelerce oynatabildi ki, kaç adam çıktı fenerbahçe'den? ki zaten fenerbahçe'de oynadığı dönemde fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu var. yer bulamaması normal.

beşiktaş'ta oynarken beşiktaş fazla berbattı. o dönem beşiktaş'ta oynayan kimsenin şu an nerde oynadığı belli değil. gökhan güleçler, ibrahim akınlar nerde? var mı haberi olan?

aynı jenerasyonun çocukları bunlar.

burak hiçbir zaman futbola küsmedi. bir yerlerinden tutunmasını bildi. çünkü yetenekliydi. birinci lig falan diyip geçmemek lazım. bu işten ekmek yemeyi hayal eden, amatör kümelerde kendisinin 2 katı yaşta adamlarla boğuşan kaç genç var, bunu hiç düşündünüz mü?

yeteneği olmayan adamın yeri yoktur bu camiada.

velhasıl burak boş adam değil. burak'ın iyi oynaması galatasaray hariç kimsenin işine gelmeyeceği içi futbolcu değil falan gibi komik yorumlar yapılıyor hakkında.

öte yandan bir futbolcunun her maç iyi oynamasını bekleyen insanlar herhalde gerçek dünyayı pesle karıştırıyor.

kısacası asıl yargı burak yetenekli olsa beşiktaş veya fener'de kalmazmıydı değil, yeteneksiz olsa bu takımlarda oynar mıydı olmalı.

galatasaray forması giyen adam bizdendir, bizimdir.