bugün

sırrı sakık

oğlu ölmüş, sanki terör çatısması sırasında öldürülmüş yada ölmüş gibi lanse edilen politikacı. sayalım ki öyle olmuş,
diyelim ki pkk dan taraf girdiği bir çatışmada öldürülmüş oğlu.

benim gözümde hala daha bütün siyasilrden daha delikanlıdır. hangi siyasinin oğlu bu çatışmaların yakınına yaklaştırılmış? ordan burdan fark etmez, hiç mermi sesi duymuşlar mı bir çatışma esnasında? koca koca laflar eden o siyaset adamlarının oğulları nerde? evlerinde, kolajlerinde, burdurda 21 gün askerlikte, gemi de discoda, sahilde...

bu çocuk nerde ölmüş! kimin oğlu? bir siyaset adamının. peki bu adam onu yurtdışına gönderemez miydi? gönderirdi amcası pkk nın ikinci adamı değil miydi? para boktur amk. ne bok yemeye attıysa da attı kendini balkondan gitti.

söylemek istediğimi anlayıp, götünden başından tutmak isteyecek ve "tatlı su hümanist" gibi artık esprisini kaybetmiş söylemlerle laf sokmaya çalışma kapasıtesi yuksek embesiller için olayı özet geçmek gerekirse;

bu herif oğlunu bu çatışmaların ortasında bi yerde verdi, kaybetti gitti... ( ama adam intihar etmiş yeaa ne çatışması diyeni sikerim! ulan yavşak ağzınla söylüyon, intihar etti diye, terörist eylemlerde mi kendini patlattı sus dinle, senin söylediğin teze cevap veriyoruz) iyi yada kötü bir siyaset adamı oğlunu bu olayların arasında kaybetti. peki diğer siysilerin oğulları nerde ve bu cendereye en fazla kaçbin kilometre yaklaşabildi?

sırrı sakık ı falan savunmuyorum, az yukarda anlatmak istediğimi zaten belirttim.sadece bakış açınızı biraz değiştirirseniz olayda ki ince yerleri de görürsünüz ona dikkat çekmek istiyorum.
güncel Önemli Başlıklar