bugün

bir ilişki nasıl olmalıdır

ilişkinin bazı kuralları vardır bence,

1- Sevgi olacak tabiki değinmeze bile gerek yok.

2- Kesinlikle yalan olmamalı, bi ilişki temiz bir su gibidir. Saf su yani, güven. Yalan söylediğiniz veya karşınızdakinin güvenini sarstıınız an bu suya zehir damlar, eh bu zehir de tüm bu suyun saflığını bulandırmaz mı?

3- Saygı olmalı, tabiki kız ve erkek bazı durumlarda birbirilerini kıskanıcak, karışacak, fakat bir yerden sonra bu saygısızlık oluyor. Yani Sevgilinin face şifresini alıp tüm kızları/ erkekleri silmek ne demek? ilk okul çocuğuyumuyuz biz? Sevgiline ve çevresine saygı duyacaksın, Güvenmiyorsan zaten işin olmamalı onunla.

4- Çok vıcık vıcık ve göz önünde olmamalı bir ilişki. Yani Sosyal paylaşım sitelerinde "bebeğiiim senin için ölürüm, Aşkıııım sana yanarım biterim." gibi şeyler paylaşmak veya girilen her ortamda vıcık vıcık davranışlar olmamalı. Her şeyin zamanı yeri var.

5- Karşıdakinin bir davranışı hoşuna gitmeyince veya tartışınca içine atılmamalı, sürekli içine at at nereye kadar? Sonunda biri patlar. Bunu yerine sakinca oturulup konuşulmalı ve sorun hal edilmeli.

6- Bir ilişkide erkek veya kız birbirilerine bankamatik gözüyle veya cinsel obje oalarak bakmamalı.

7- Bir ilişkide olanlar iki kişi arasındadır. Özeldir, sevgililerin özelidir. Kız diğer kız arkadaşlarına her kavgalarını her otunu bokunu anlatmamalı, erkek de yaşadıkları bazı şeyleri başka erkeklere anlatmamalı ve en önemlisi ayrılık noktasına gelindiğinde kimse kimsenin dedikodusunu yapmamalı.

Bu ve bunun gibi daha nice maddeler var.