bugün

türk erkeklerinin müthiş çirkinliği

yabancı erkekleri sadece filmlerden görmüş, kitaplardan okumuş hatun söylemi.

tüm italyan erkekleri, hilton otelinde çalışan esprili, neşeli, zeki, kültürlü, şık giyinen aşçı gibi değil, içlerinde ne kütükler ne odunlar var.

tüm fransızlar, kitaplarda anlatıldığı gibi tutku, kadın, aşk üçgeninde yaşamıyor.Romantik, centilmen, güzel kokan, buğulu bir sese sahip fransız sayısı, türkiyede deveyle dolaşan arap sayısı kadar.

tüm amerikalılar, hollywood yıldızı gibi dolaşmıyor ortada.4'te 3'ü yağ fıçısı gibi geziyor zaten.New york dediği yer, farelerle dolu.Sebebi ne? Senin hayran olduğun amerikalı, adam gibi bir yemek kültürüne bile sahip değil, XXXXXL hamburgerini alıp asansörde ağzı burnu sos içinde kalacak ve mideni kaldıracak şekilde yiyebiliyor.

bizim millet süper hiper, ultrasonik demiyorum, ama yabancılarla aramızda ooov denilecek bir fark yok.Şunu dersen anlarım, onlar daha hoşgörülü, daha özgür, daha saygılı ve daha bilinçli insanlar.Evet genele bakarsak böyle bir şey var, lakin hepsi o kadar.

Bu ülkenin en güzel yanı, ne ararsan bulabiliyorsun.72.5 milletin karışımı derler ya, aynen öyle.Yeter ki sen, aradığını hak edecek kadar iyi ol.

Kıroluğu, magandalığı, 1.60 boyu, kel kafası, kıllı ve yağlı göbeği,martı kaşlı ve çirkin suratlı oluşuyla ün yapmış bir türk erkeği Tunalı semalarından bildirdi.