bugün

bir türk dünyaya bedeldir

doğruluğuna katıldığım önermedir.zira türk'ün kanı, şerefli zaferler ve muhteşem geçmişinin asil tezahürüdür.bu asaleti; kanı bozukların, tarihten anlamayanların, türk'ün şanlı tarihini resmi tarih diye lekeleyerek, büyük türk tarihini de karalayabileceklerini sanan kandırılmış zavallıların anlaması ne mümkündür, ne de olası.

gün gelecektir soydaşlarım.gün gelecektir ve bir türk'ün dünyaya bedel olmasını fiziki yeterliliklere indirgeyerek komik olduğunu sanan ümmetçilerin, aczmendilerin, satılmışların, vatana ihanet içinde olanların esamesi okunmayacaktır türk'ün ülkesinde.

bilirim yersizdir, içinde türk'lüğün yüce cevherinden zerre kalmamış vatansızlara anlatmak zordur bu gerçekleri.bilirim şanlı tarihimizden bihaber olmak bir yana, tarihimizi karalayanları döndürmek zordur bu yoldan.ama şu da bilinmelidir ki türk, muhtaç olduğu kudreti bularak damarlarındaki asil kandan, temizleyecektir önündeki molozları.

türk zoru sever.....!

işte bu nedenledir ki türk asena olmuş yol göstermiştir soydaşlarına, alparslan olmuş açmıştır anadolu'nun kapısını, atatürk olmuş karşı durmuştur cihana. ** * * *