bugün

apo serbest bırakılıyor

BU BELGE SiZE NE ANLATIYOR??????
https://fbcdn-sphotos-a.a...66776015_1482263413_n.jpg

akepelilerin vatana ihanet belgelerinden biri daha. apoyu dahi serbest bırakabilecek pişmanlık yasası yolda, 80 senelik cumhuriyet politikası terk edildi ırağın toprak bütünlüğü tehtit altında, kukla devletçik hazır!

ülkenin en aydın yurtsever, milliyetçi ve vatanperverleri 3 yıldır 4 yıldır beş yıldır içeride. anadolunun bağrından çıkmış olan türk silahlı kuvvetleri terör örgütü damgası yedi. eski genelkurmay başkanı ilker başbuğ terör örgütü başkanlığıyla suçlanıyor doğal olarak terör örgütüde tsk olmuş oluyor neden kimse tepki vermiyor?

amerikaya sırt çevirelim avrasyacılık siyaseti güdelim diyen tsk'nın bütün komuta kademesi amerikancılar haricinde içeri tıkılmış durumda. sıradaki hedef aponun serbest bırakılması!!!

ulan bu apo neden yakalandıktan sonra beni rusya sattı italya sattı yunanlılar ipnelik yaptı dedi fransaya ingiltereye mahkemede sövdüde 20 seneden fazla süre yönettiği silahlı marksist örgütün siyasal mücadeledeki baş düşmanı olan amerikaya birşey demedi?

amerika adam satmazz! amerika köpeklerini korur kollar be kardeşim!

apo bir vatan haini olduğu gibi haklı nedenlerden doğan kürt siyasal hareketi meşruluğunu yitirmiştir. artık özerk kürdistan talebi dahi olmayan bir örgütün yaptığı amaçsız silahlı eylemler kürt siyasetçilerin sigortası oluyorsa; kürt hareketi faşistleşmiştir demektir.

akepe faşist bdp'yi ve terörist başı amerikan ajanı apoyu aklama derdine düşmüştür.