bugün

uludağ sözlük android uygulaması

android kullanicilarinin ihtiyaclarini karsilamak icin tasarlanmis guzel bir uygulama. artilari -guzel tasaanmis temasi -her zaman entry girebilme kolayligi eksileri -beni hatirla butonu bulunmamasi uygulamayi her acisinda giris yapma zorunlulugu -gammazlar icin gammazla butonu bulunmamasi. -em cok sinir bozani ise yazi yazarken ekrani yan cevirdiginizde ekranda getiriliyor butonu donup ekrani yan dondurdugunde yazdigin herseyin silinmesi. -simgesi uludag sozlugun gercek simgesi olan kirmizi izerine beyaz u harfi daha iyi olurmus. -birde entry girdigimizde ekranda kisa sureli basarili veya basarisiz yazisi cikip kayboluyor, sayfayi yenileyip son entry de kendi entrymizi gorsek daha iyi olurmus. ozet gececek olursak guzel tasarlanmis fakat bir cok eksigi bulunuyor en kisa zamanda guncellemelerle duzelecegini umuyorum, okuyucular icin tarayicidan daha iyi fakat yazarlar icin ayni seyi soyleyemem.

edit:satirlar gorunmuyor alt satira gectigimizde bir onceki satirin devami gibi gorunuyor bu sorun bendemi tum kullanicilardami emin degilim.

yeni bir edit: surekli yeni hatalar karsima cikiyor giris yaparken ekrani yan cevirdigimizde giris butonu gorulmuyor ayni sekilde uzun bir y
aziyi editlerken yan cevirdigimizde guncelle butonu ekranin disinda kaliyor.
güncel Önemli Başlıklar