bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar17
- şeftali11
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- mazot fiyatlarının suçlusu4
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- avukat kompleksi4
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- borsa6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak4
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- islamda namaz yoktur34
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlüğün reisi kim anketi19
- hayatın boka sarmaya başladığı yaş4
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması5
- pestil4
- sulu yemek2
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- anın görüntüsü22
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- bir erkeğe iltifat etmek7
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor7
- fransa da aşırı sıcaklardan 8 bin ek ölüm3
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- imparator neron555
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması11
- bu yıl sevdam kim olsun3
- sevilen kıza cv yollamak5
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- en sevilen kemal sunal repliği2
- sözlüğün reisi kim14
- parcalandim toparlanamiyorum34
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması18
- yazarların akşama dair planları6
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek6
- kurtlar vadisi pusu3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- sözlük erkekleri adet oluyor mu sorunsalı3
- gerçekliği bükmek2
- hikayenin devamını getir8
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- siyasetin özü cumhuriyet halk partisi2
- öcalan bahçeli birlikteliği4
- sözlükteki fetocular6
- g i l d e d l i l y15
- uludağ sözlük kızları telegram grubu3
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- imralı ülkü ocakları2
- sözlüğün kırbacı5
çoğu kişinin ailesinde olduğu gibi anne tarafının olduğundan daha uzak ve annenin genelde anlaşamadığı aile büyüğüdür.
bunlara rağmen bir kaç gün önce beyin kanaması geçirdiğini öğrendiğimde ellerim buz gibi, aklım anlattığı hikayelerde kalakaldım.
sanıyordum ki o her şeyi bilen akıllı kadın hep öyle kalacak.
sanıyordum ki kaybetmek artık benden uzak.
kazanmak için çaba sarfedilmeyen tek şey ailenin sevgisi. anlattığı bir hikaye geldi aklıma..
''bir adam varmış evi tozdanmış, bir de kadın onun evi tuzdan. yağmur yağınca tozdan adamın evi erimiş. en yakınında evi tuzdan olan kadın varmış,
gitmiş kapısını çalmış. demiş ki ''kadın , kadın! beni evine al çok ıslandım acı bana! '' kadın baştan evine almamış. adamın ikinci denemesinde ''hadi bari gel'' demiş.
adamın olduğu oda çok soğukmuş. bir üşümüş ki.. kadına demiş '' kadın kadın! odana al bari burası çok soğuk ısınmazsam öleceğim'' kadın baştan kabul etmemiş ama ikinci denemesinde adamın almış odaya.
adam en son '' kadın kadın!! yatağına alsana beni burda yapayalnız kaldım'' demiş. kadın baştan kovacak olmuş ama adamın ikinci denemesinde yine ''hadi bari gel'' demiş. kırk gün kırk gece düğünleri olmuş ve ne hikmetse babaannemlerin köyünde.
her duruma uygun bir komşusu, tanıdığı olan babaannemin anlattığı bu hikayeyi çok severdik.
sebebi hikayenin güzelliği değil, onun anlatışıydı.
ağzının içine bakardık o tepkileri yapacak diye her seferinde.
sandım ki o telefonla, kaybettik.
şimdiyse kaybetmemize çok az kaldığını biliyorum.
gecelerce başında bekleyerek onun nefes almasını umduğumu ve bir insanın kaç yaşında olursa olsun kaybedilmesinin ağır olduğunu biliyorum.
bir kişi birçok şey demek bazen.
onun hikayelerindeki gibi mutlu bir sonu olmasını dilemek dışında tek yapabildiğim elini tutmak..
geçecek diye yalan söylememek ve sevgimi belli etmek.
o su istediğinde ilk koşan olmak, herhangi biri olmadığını ve yalnız olmadığını hatırlatmak...
bunlara rağmen bir kaç gün önce beyin kanaması geçirdiğini öğrendiğimde ellerim buz gibi, aklım anlattığı hikayelerde kalakaldım.
sanıyordum ki o her şeyi bilen akıllı kadın hep öyle kalacak.
sanıyordum ki kaybetmek artık benden uzak.
kazanmak için çaba sarfedilmeyen tek şey ailenin sevgisi. anlattığı bir hikaye geldi aklıma..
''bir adam varmış evi tozdanmış, bir de kadın onun evi tuzdan. yağmur yağınca tozdan adamın evi erimiş. en yakınında evi tuzdan olan kadın varmış,
gitmiş kapısını çalmış. demiş ki ''kadın , kadın! beni evine al çok ıslandım acı bana! '' kadın baştan evine almamış. adamın ikinci denemesinde ''hadi bari gel'' demiş.
adamın olduğu oda çok soğukmuş. bir üşümüş ki.. kadına demiş '' kadın kadın! odana al bari burası çok soğuk ısınmazsam öleceğim'' kadın baştan kabul etmemiş ama ikinci denemesinde adamın almış odaya.
adam en son '' kadın kadın!! yatağına alsana beni burda yapayalnız kaldım'' demiş. kadın baştan kovacak olmuş ama adamın ikinci denemesinde yine ''hadi bari gel'' demiş. kırk gün kırk gece düğünleri olmuş ve ne hikmetse babaannemlerin köyünde.
her duruma uygun bir komşusu, tanıdığı olan babaannemin anlattığı bu hikayeyi çok severdik.
sebebi hikayenin güzelliği değil, onun anlatışıydı.
ağzının içine bakardık o tepkileri yapacak diye her seferinde.
sandım ki o telefonla, kaybettik.
şimdiyse kaybetmemize çok az kaldığını biliyorum.
gecelerce başında bekleyerek onun nefes almasını umduğumu ve bir insanın kaç yaşında olursa olsun kaybedilmesinin ağır olduğunu biliyorum.
bir kişi birçok şey demek bazen.
onun hikayelerindeki gibi mutlu bir sonu olmasını dilemek dışında tek yapabildiğim elini tutmak..
geçecek diye yalan söylememek ve sevgimi belli etmek.
o su istediğinde ilk koşan olmak, herhangi biri olmadığını ve yalnız olmadığını hatırlatmak...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar