bugün

seks hikayeleri

bir gün yazlığın balkonunda uzanmış güneşleniyordum. birden karşı yazlığımızda 1 70 boylarında buğday tenli kızıl saçlı giydiği bikini ile beni benden alan bir kadın gördüm. saçları ıslaktı muhtemelen hava çok sıcak olduğu için başını yıkamıştı. birden oturup iki bacağını açıp tırnaklarını kesmeye başladı. öylesine şehvetli kesiyordu ki bir an kendimi tutamayacağımı sandım. bir kaç gün balkonlardan bakıştıktan sonra birgün sahilde şezlonguma uzanmış güneşlenirken bir ses duydum. oda ne ? o kadın. titrek bir sesle merhaba dedi. merhaba dedim. şezlongunuzu biraz kaydırır mısınız bugün sahil çok kalabalık sığamıyacağım dedi. kaydırır mısınız derken ne demek istediğini anlamıştım aslında. hemen biraz kenara kaydım ve yanıma uzanmasını izledim. yeşil bir bikini giymişti. ama sanki günlerce balkondan beni kesen kadın gitmiş yerine soğukmu soğuk gıcık mı gıcık bir kadın gelmişti. onunla ilgili tüm hayallerimi unutup güneşlenmeye devam ettim. birde o da ne ? yine şehvetli bir ses.
çok afedersiniz.
evet ne istemiştiniz ?
sırtımı kremlemek istiyorum da.

ve işte o an gelmişti. günlerce bakmaktan zevk aldığım o eşsiz vücuduna artık dokunabilecektim. tamda hayal ettiğim gibiydi.
evet tabi yardımcı olabilirim sonuçta komşuyuz değil mi ?
çok teşekkür ederim. güneş kremimi almayı unutmuşumda ilerde bir market var orada satılıyor sanırım şu 50 lirayı alın üstü kalabilir.
aman allahım. buda neydi. adeta rezil olmuştum. ama diyecek birşey bulamadığım için hemen gidip aldım. yolda dönerken kremlemek için benden yardım isteyeceğini hayal ettim. ama oda ne ? sırtının tam ortasını kremlemek için şekilden şekile giriyor kolu uzanmıyor eli uzanmıyor ama dönüp yüzüme bile bakmıyor. aman allahım resmen rezil oluyordum. bir kaç gün daha bu böyle devam etti. sürekli kola al osman bira getir osman. osman aşağı osman yukarı. ee sikerim lan böyle işi. şimdi sağ elim ve ben mutluluğumuzdan başka birşey düşünmüyoruz.
dead eye