bugün

merve kavakçı

iflas etmek üzereyken 28 şubat sürecinde israil'in imi firmasına ihalesiz 1 milyar dolarlık sipariş veren çevik bir varken üzerinde durulmaması gereken kadın.

bütün o yaygara o dönemde devletin kasalarından 40 milyar dolar hüpleten, atatürkçü kıyafeti giymiş israil evlatlarının pisliklerini örtmek için koparılmıştı. evet merve kavakçı olayı israil piyonistlerinin pisliklerini örtbas etmek için koparılmış büyük bir yaygaradır.

nerede ulan bu devletin bu milletin 40 milyar doları? şeriat gelecek, gericiler rejimi yıkacak diye ortalığı birbirine kattınız, bçg ismi altında devletin tüm kurumlarının yönetimine el koydunuz, anası karısı türbanlı diye devlet kademesinden onbinlerce namuslu insanı işte atıp, devletin kasalarını boşalttınız. bunun hesabı sorulmayacak mı? o paralar geri tahsil edilmeyecek mi?

ak parti hükümeti gücü varken o paraları atatürkçü kıyafeti giymiş israil evlatlarından acilen tahsil etmelidir. yok türbandı yok şeriattı diye sanal düşmanlar üretip sonra da devletimin milletimin parasını hüpletip ülkeyi soyanların hepsinin allah belasını versin. onlara alkış tutanların dahil.