bugün

tesetturlu bayan eleman araniyor

"yok böyle bişii" diye tepki koyulacak, "e bokunu çıkardınız ama" şeklinde sitem edilecek bir istihdam etme metodu. ayrıca kıçımdaki kaba etler en akrobatik şekliyle gülen adam sıfatına bürünmüştür. iki kaş iki göz yapsam bundan güzel olurdu lafını test ettim. sahiden bizim yıllardır küçümsedigimiz malzemede ne yetenekler varmış. neyse fazla laf salatası yapmadan kökleyelim malzemeyi.

bu anlattıgım olay şirinevler meydanı'nın göbeginde; perde, halı ıvır zıvır satan bir mefruşatçıda vuku bulmaktadır ve hala oradadır. oysa ki ne güzel antrenmandan çıkmış, seratonin hormonlarımın yüzümde oluşturdugu tebessumle evime dogru ilerliyordum. kafamı kaldırdım bu yazı. hay o kafamı kaldırmasaydım da taş olaydım. ulan çağ atladık diyoruz hala bu mantaliteye sahip insanlar var. 56k modem'in sesini sevdigi için hala adsl kullanmayan adam gibi iş ilanını bile bu şekilde veriyor.

hadi diyelim o küçük beynin tesettürle ve bez parçalarıyla dolmuş bir bohça. anlatım bozuklugu yapmayacak kadar da mı içgüdün yok be adam. "tesettürlü bayan eleman" ne demekse. sanki erkeklerin tesettürlüsü oluyor.

ben hiçbir iş yerinde "başı açık elaman aranıyor" diye bir ifade görmedim. sorsan bu adama üniversiteye tesettürlülerin girememesinden şikayetçidir. sonra gider insanları tesettürlü/tesettürsüz diye ikiye ayırır. acaba tessettürle gelen kızlara bakire olup olmadıgını da soruyor mu merak ediyorum. bu adam buyuk ihtimal anal seks düşkünü ; "gol yemem ama sorf tabii ki yerim" zihniyetine sahip bir abazadır. malumdur ki ve kendi gözlerimle gördügüm odur ki tesettürlü kızların yarısı namuslu oldukları için anal seks yapıyorlar. birinci ağızdan duymuş birisi olarak konuşuyorum bunu. elbette başbakanlık istatistik kurumu'ndan alacak halim yok.

böyle bir ilan asan adamın başka ne gibi düşünceleri olabilecegini ilerleyen günlerde görecegiz.

(bkz: sen insan suretinde bir hayvansın)