bugün

kız arkadaşın bikini giymesine izin vermek

izin vermek kavram olarak yanlış olsa da, tavsiye olarak algılanması daha doğru olacak olaydır. bu durum yerine ve zamanına göre değişir. düzgün bir plajda, ya da otel havuzunda giymesine zaten karışılmaz lakin amelelerle dolu bir halk plajındaysanız bu durumda kız arkadaşa karışılınabilir. zira ortalıkta amele çoktur, hangi bakana dalacağını şaşırırsın. daha kötüsü, yanında yoksanız uykular kaçar.

aynısı mini etek için de geçerli olup, gidilecek yere göre bu konuda da karışılınabilir. zira sen mini etek ile beyoğlu'na girmek istiyorsan, işte orada sorun çıkar, katil olunur. yok nezih bir yere gidiyorsan ona diyecek bir söz yok.

gönül ister ki avrupa'daki gibi olsun insanlar mini etek giyen birine öküzce bakmasın, erkek arkadaşını da böyle izin vermek veyahut karışmak durumunda bırakmasın. ama abazanlık katsayısı üst düzeyde olan yurdumda bu erkek arkadaşın giyime karışma işini bağyanlarımızın da anlayışla karşılayıp, maçoluk ya da özgürlüğünü elinden alma olarak nitelendirmemesi gerekmektedir.