bugün

kız arkadaşın bikini giymesine izin vermek

hey hat cikip ecnebi memleket gorup iki clubda kiritasiniz ki o zaman belki anlasilir rahat olmak ya da genis olmak ne demek. hollandanin kiytirik barina git gorursun 4 ekmek 1 kasarla nasil tost yapilir ya da miami nin tum clublarinda gorursunuz bir erkegin sevgilisinin erkeginin gozu onunde sirayla en az 4 erkekle nasil sex dansi yaptigini.

hey hat gidin memleketimin anadolumun koylerine birinin kizina bacisina yan bakin o zaman gorursunuz pardon goremezsiniz mor gozle. sadece bakmakla bile adami fena benzetirler.

sonuc neymis efenim bu dalga giymis mi giymemis mi nasil iyi mi kotu mu izin verilir mi verilmez mi tum bu sorularin cevaplari yetistigin kultur ve gelenekle alakaliymis. ve neymis isteyen giyermis ve istemeyen giymezmis. ve neymis isteyen giymesine izin verirmis isteyen izin vermezmis. tavsiyem takmayin bunlari kafaya fazla. inanin bu gun lan benim kiz arkadasim nasil bikini giyer izin vermem diyen tip yarin slip donla sahilde surtecek hatun arar ya da ya neden olmasin giysin tabi guneslenmek onun da hakki diyen tip yarin kalkar kiz arkadasina body bir yana kisa kollu giymesine bile izin vermez.

isin diger bir boyutu kiskanclikla alakali ki benim gorusum bu yonde. sevdigin sevdicegin asik oldugun kisi karin kimse o bir hazine gibidir. ilk sen onu bulmalisin ilk sen kesfetmelisin ve onu korumak sana dusmeli. hazineyi nasil koruman gerektigi ise senin bilecegin bir sey. ya muze gibi sergiler ama etrafina parmaklik gerersin ya da kimseye gostermezsin ve gizli kalir kimse bilmez hazineyi. yada farkli alternatifler gelistirilebilir. kiskanclik ise burada devrede. kiskanclik seviyeniz hazinenize uygulayacaginiz yontemi belirler. sonuc tekrar takmayin kafaya. hayat bu buyuk konusmamak lazim...*

aninda gelen edit: bu sorun nasil cozulur? uzlasi meselesi bu ama kesinlikle izin degil karsilikli iyiniyet cercevesinde halledilecek birsey nazarimda.... disasrda sunu farkediyorsun kimse kimseyi tiye almiyor abazalik sifirin altindaysa bunlari kafana takmiyorsun. bizim takmamizin sebebi de bu saten. dikkat edersen izin vermek tabirini kullaniyoruz. aslinda hatunumuza guveniyoruz ama cevresindekilere ya da o ortamda bulunan cevredeki insanlara guvenmiyoruz hepsi bu...