bugün

atatürk her gece gizli gizli kuran okurdu iddiası

evet efendim...

türkiye'nin server'ı, karizmatik olduğu iddia edilip kulislerde cumhuriyeti kurduğu iddiaları dilden dile dolaşan atatürk lakaplı asker mustafa kemal'in hz muhammed'e hayran olduğu iddiası ve gökten indiği sanılan kitaplar dediği yüce kitabımız kuran'ı kerim'i her gece okuduğu, allah korusundan elinin ayağının titrediği iddiasıdır.
atatürk'ün yaverlerinin alışveriş yaptığı toptancının torununun eşi tarafından dillendirilmiş, sağlam kaynaklara dayandırılmış ve şahsımı fazlaca şüphelendirmiştir.

mustafa kemal atatürk özellikle son zamanlarında yani hatay vs mevzuları zamanında hastalandığında her gece odasını kitleyip gizli gizli kuran okur, oradan kendine paylar çıkartıp gökten indiği sanılan kitaplar dediği için af dilermiş. bir gün o yaver bunu duymuş ve toptancıyla arasındaki sıkı dostlukta ağzından kaçırdığı için bu olay dillenmiş arkadaşlar. eğer atatürk gerçekten böyle kuran okuduysa, ilgisini çektiyse ve tövbe ettiyse ateist değildir bence. çünkü her ne yaparsa yapsın biliyorsunuz dindar dedelerimizi pattadanak astırmış, dedelerimiz gebermiş resmen ya benim dedem de öyle mefat etti. kapalıçarşıda ciğerci dükkanımız vardı çok güzel ben hatırlamıyorum ama orda yerler pahalı ordaysa güzeldir yani neyse işte. inanın elim ayağım boşaldı hüngür hüngür ağlıyorum yazamıcam daha çok.