bugün

21 yüzyılda hala ülkücü olmak

türk ülkücüsünün alman nazisinden farklı olduğunu bilmeyen bir düşüncenin, insanlar arasında kendi görüşlerini diğer görüşlerden daha üstün göstermek amacıyla açtığı bir başlıkta küçümsemeye çalıştığı ideoloji.

şöyle bir istastistik yapacak olursak, sosyalist görüş, en fazla 60 yıl dayanabilmiş, ancak türk ülkücüsü 2000 yıl dayanmıştır. üstelik kendi dilini konuşmayan, dinine mensup olmayan bir sürü devlete hükmetmiş, hiç de öyle naziler gibi "toplama kampları" oluşturmak gibi bir düşünceye sahip olmamıştır. istese oluşturur ve o dilleri toplumları yokederdi. hiçkimse karşı çıkamazdı, yunan, ermeni efsane olurdu. yavuz´un kafasından böyle bir düşünce geçse, kendisine kim engel olabilirdi?...ama kuran´a el basmış bir türktür. öyle şey yapamazsın. yapmamış da zaten.

o yüzden türk milliyetçisini diğer milletlerin milliyetçisiyle aynı tutmak yanlış olur. diğer insanların yaşama hakkına kastetmeyen hiçbir görüş bugün savunulamaz. türk milliyetçiliği ırk düşüncesinden dolayı, hiçbir ırkı kesmemiştir, diğer bilimum tarihi örneklerde olduğu gibi. bundan dolayi türk milliyetçisinin diğer milliyetlere tahammülü olmadığı önyargısı doğru değildir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar