bugün

boğa burcu erkeği

sakin bir yapısı var.

kalabalık bir ortamda dikkat çekmeye çalışmaz ama şeytan tüyü olduğu için bütün dikkatleri üzerine çeker. bundan utanır ama sadece onu iyi tanıyanlar anlar bunu. sessizliklerinde bile bir asalet vardır.

eğer gerçekten seviyorsa sadık kalır. sevdiği kişinin onu sevmesinden büyük haz alır. çok güzel sever. o kadar tatlıdır ki dilleri, erirsiniz karşısında.

yemek yemeyi sever. özenle hazırlanmış olması gerek. konuşurken bişeyler atıştırır. buna bayılır. konuşurken cips yedirin, meyve sunun ona. daha çok konuşur, konudan konuya atlar. zevkle dinlersiniz. bunun için şükredin. çünkü herkese yapmaz bunu.

doğuştan sanatçıdır. hiç kullanmadığı bir enstrumanı biraz uğraşmasının sonucunda gayet iyi çalabilirler. öyle yeteneklidir. hareketlerinde bile zerafet vardır. hayran bırakır. nedendir bilinmez çok çekici olur bu burca mensup kişiler. ayrı bir havası vardır. karizmatiktir.

doğanın içinde yaşamayı sever. müstakil bir evde sevdiği kadınla el ele, göz göze yaşamak ister.

kendine güvenen bakımlı kadınlardan hoşlanır. dış güzellik önemlidir. ilk bakışta içinizi göremeyeceği için haklıdırlar. hakimiyet kendilerinde olsun isterler. lakin pasif kadınları da sevmezler.

sizi seviyorsa tutkuyla yaşarsınız. ve sevildikçe severler.

birini seviyorsa kendini hiç unutturmaz ona. bir şekilde hatırlatır. mektup yazar. şiir yollar. zaten şiir gibi konuşan bu adamı unutmanız çok zor. bir insan sevgisini bu kadar mı güzel anlatır. bir insan sinirlendiğinde bu kadar mı uzak olur.. çekip gittiğinde ona olan kızgınlığınızı bu kadar mı güzel dinginleştirir.. mıknatıs gibi sanki. mutlaka yanında bitiveriyorsun. öyle güzel konuşuyor ki.. onun yanında acayip gülersiniz. saatlerce muhabbet edersiniz ve saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız bile. o sohbet bitsin istemez insan.

çocuk gibidir küstüklerinde. omuz silkerler, konuşmazlar. ama gerçekten kırıldıysa susmaları daha farklı olur. sessizliklerinin dili var. hissedersiniz bunu, can acıtır. bir de umursamaz olmaya başladıysa sinirden ölürsünüz. insanı kanser bile edebilir gerçekten. bundan sakının, böyle olduklarında siz de umursamayın. ciddi anlamda sinir sahibi ederler yoksa. hayır sonra çok fena üzülüyorlar yaptıklarına. insan da affediveriyor. bu insanları sinirlendirmemek en önemlisi.

sizi yavaştan yavaştan etkisi altına alan biri. bir süreden sonra onun gibi düşünmeye başlarsınız. uyuşturucu gibi! siz bile fark etmezsiniz bunu. kendilerini iyi tanırlar. sinirlenmelerinin ve aç oldukları zamanların dışında iyidir. değer verdiklerinin arasındaysanız şanslısınız.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar