bugün

11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçı

takımdaki 11 futbolcudan en az 9'unun değiştirilip takım olarak yeniden yapılanmaya ihtiyacımızın olduğunu gösteren maç.3-5 yıl da bir şey beklemezsin takımdan , zaten bir şey olduğu yok. en azından gençlerle yeni bir vitrin oluşturulur takım koşar falan. tabi iyi bir hoca da lazım. bunla olmaz.
arda'yı belki de gökhan töre'yi saymazsak türkiye futbol liginde yer alan 9 genç oyuncuyla yeni bir takım oluşturulabilir. kale için cenk gönen düşünülebilir. semih gibi arda gibi bir iki futbolcu takımda tutulup diğerleri şutlanmalıdır kanımca.
bu maç bunu göstermiştir. artık türk milli takımı emre'nin volkan'ın hegemonyasından çıkarılsın. çıkarılmalı bir şeyler hedefleniyorsa.
maça gelirsek; türkiye'nin gol yedikçe oyundan düşmesini anlıyorum da maçın sonunu zor getirmesini anlayamıyorum. tamam psikolojiler bozuldu, volkan alkışlamaya falan başladı seyirciyle yarıştı kapasitesizliğini ortaya koydu fakat bu kadar düşülmeli mi maçtan. yenen gollerdeki takım savunmasına ve volkan'ın durduğu yerlere bakın vaziyetini anlayacaksınız.
bu takımın acil bir reforma ihtiyacı var. hele yenilen 2. golü ben amatör kümedeki muğlaspor 'un yemeyeceğini düşünüyorum. o derece yani. bu takım vizyonunu doldurmuştur, yeni takıma ve gençlere bakmalıyız. arda, semih, gökhan töre gibi birkaç futbolcu dışında takımın tamamının revize edilmesi gerektiğini düşünmekteyim. hoca için adayım abdullah avcı 'dır! kendimce sebeplerim var.