bugün

acun ılıcalı

bu adamı nasıl oluyor da savunabiliyorlar anlamak mümkün değil. ülke de yaşananların farkında değil misiniz, yoksa bu kadar mı kalpsiz oldunuz. 24 vatan evladını toprağa verdik. 24 genç. haince öldürüldüler. biz unutucaz belki bikaç gün sonra. ama ya onların anneleri, babaları, kardeşleri, sevdikleri? ömür boyu bu acıyla yaşayacaklar, o gencecik çocukların yüzleri hep gözlerinin önünde olucak. o günden sonra, hayat asla eskisi gibi olmayacak onlar için.
Van'da öyle bir olay oldu ki, tüm dünya onlar için dua ediyor. insanlar günlerdir sokakta, soğukta, evsiz ve aç. ekmek bulamıyorlar, bırakın yemeği. su yok. su! insanlar ailelerini kaybetti, kendisinin kurtulduğuna sevinemeden. o yıkılmış binaların önünde sevdiklerinin nefes aldığı, hala yaşadığı umuduyla bekliyorlar. insanlar acı çekiyor, hayatlarının en kötü dönemlerini geçiriyorlar.
ve bu dönemde para babası acun ılıcalı yalnızca 1 hafta program yapmayı erteleyip, para kazanmaktan vazgeçmiyor. insanların acılarına ortak olmuyor. sadece 1 hafta eğlenmezseniz emin olun ölmezsiniz, o insanlar ölümü yaşayıp yaşamaya devam ediyor. sizde eğlenmeden yaşayabilirsiniz. acun'un yaptığı ayıptır, riyakarlıktır. bu bunu normal karşılıyorsanız, bende sizin insanlığınızdan şüphe ederim.