bugün

gerçek mümin amerikan yandaşıdır

gerçekten son derece sahih ve günümüze son derece uyan müthiş bir tespittir.

bir düşünün güzel kardeşlerim, islamiyetin en büyük düşmanı olan ateistlere ve komünistlere karşı en büyük mücadeleyi kim vermiştir? laik ırak rejimini kim devirmiştir? müslümanların üzerine baskı kurarak yepyeni bir din kuran yeşil kitaplı kaddafiyi kim kovalamıştır? afganistanda müminlerin üzerine çöken komünist rus belasını kim def etmiştir?

peki kimdir amerika tü kaka diyenler? kemalistler ve ulusalcılar, yani dinin gerçek ve ebedi düşmanları. işte tam bu noktada bile amerika gözümüzde yücelmelidir.

bakınız, daha bugün amerika "israil nankör bir müttefik" açıklamasıyla türkiye de ve filistinde yaşayan müminlere destek vermiştir. (http://www.sabah.com.tr/d...srail-nankor-bir-muttefik)

amerika bize insansız uçak verip pkk yı gözetleyin dememiş midir? amerika bizim hep arkamızda olmamış mıdır? peki bu dinsizlerin amerikan düşmanlığı nedendir?

dünyaya özgürlük dağıtan ve dinlere sonsuz saygılı hatta onların koruyucusu bu yüce vatanın askerlerine ve kendi erlerimize her namazdan sonra muvaffak olabilmeleri için bir duayı çok görmemeliyiz.

yüce rabbim, amerikan devletine ve akp hükümetine zeval vermesin. memleketimizi din düşmanlarından, ulusalcı ve kemalistlerden korusun.
güncel Önemli Başlıklar