bugün

en feci platonik sıçışlar

platonik takılınan çocuk sonunda aklını başına toplamıştır. arkadaşlarıyla kısa bir gaza getirme faslından sonra, aylardır tam da hayal ettiğiniz gibi o muhteşem gülümsemesiyle yanınıza yaklaşır. tahmin ettiğiniz gibi elleri güçlü, gözleri sıcacıktır. tahmin etmediğiniz kadar da ilgilidir sizinle. yalnız hayal ettiğiniz gibi olmayan bazı şeyler vardır:
1) o gün gireceğiniz o önemli sınav sebebiyle son 3 günde toplam 8 saatten az uyumuş 3 litreden fazla kahve içmiş ve hiç banyo yapmamışsınızdır. 2) her zamanki düzgün cildinizin aksine, ne bir makyaj malzemesi ne de saç modeliyle kapatılamayacak kadar stratejik bir noktada devasa bir sivilceye sahipsinizdir. sivilce özerkliğini ilan etmiş gibi durmaktadır. 3)uykusuzluktan hayalete dönmüş, makyajdan bihaber yüzünüz ve başbakanımızı bile kıskandıracak göz altı torbalarınız vardır.

hayatınızın aşkına bakmakta ve kendinizden nefret etmektesinizdir. hayallerinizdeki buluşmada prensesleri kıskandıracak kadar güzel ve bakımlısınızdır oysa. (en azından saçlarınız yağlı değildir.) birden tüm benliğinizi dolduran bu düşüncelerin sebep olduğu özgüven krizinin etkisiyle, verdiğiniz cevapların buz gibi ve samimiyetten ne kadar uzak olduğunu farkedersiniz. resmen çocuğu terslemektesinizdir. yazlık gece klüplerindeki apaçilere bile daha iyi davrandığınız görülmüş olabilir. kelimenin tam anlamıyla g.t olan platonik kişisi uzaklaşır. aklınızı başınıza aldığınızda iş işten geçmiştir ve çok geçmeden yeni sevgilisiyle karşınızda salınmaktadır.

(bkz: ben değil bi arkadaş)