bugün

3 ekim 2008 şemdinli aktütün pkk saldırısı videosu

once tanim yapayim sonra aciklama gelecek;

turk milletinin malligini ortaya cikaran baslik ve videodur.

bu kadarda kesin ve net konusuyorum. lan bu olay 3 sene once oldu. benim disimda deginen baska yazarlarda olmus , bu video uzun zamandir yayinda, dun ortaya cikarilmis degil.
taraf gazetesi olayi bangir bangir acik acik net ve suclayici bir bicimde yazdi. kimse iplemedi.adamlari vatan haini diye yaftaladik.
hic kimse bu olayin hesabinin sorulmasi icin kicini kaldirip sokaga inmedi , yuremedi. sikten boktan bir futbol takimi icin miting yapanlarin dunyadan haberi olmadi.

hic bir merkez ve yandas medya grubu , gazetesi internet sitesi bu videolari yayinlamadi , turk halkinin cogunlugu bu aktutun ne dir ne degildir nasil olmsutur niye boyle olmustur diye ne kendine sordu ne arastirdi nede hesap sorulmasini talep etti.

halkin yaptigi tek sey var, her cenazede sehitler olmez bu vatan bolunmez diye bagirmak, koyun meler gibi! hic kimse komutanlara siyasetcilere bu isi bir anlatin demez demek aklina gelmez.

arkadas batida burda,bir askerin olumunde nasil oldugu niye oldugu neden oldugu hangi tebbirlerin alinmasi gerektigi, hatanin nerede oldugu halkin onunde acik acik tartisilir hesabi sorulur varsa sorumlular cezalandirilir eksiklikler giderilir.

aradan gecmis 3 sene daha bu videoyu yeni yeni goruyoruz ve sasiriyor ofkeleniyor aaa diyoruz. kusura bakmayin ama bunun adi malliktir.