bugün

türklerin kürtlerden nefret ettiği gerçeği

yazıyı baştan sona okuyunca, milletimin ağzına sıçayım diyesim geldi. ama sonra da düşündüm. iş yapılmaması kürde kız verilmemesi gibi olayları düşündüm. peki arkadaş sen bu örnekleri neye göre oluşturuyorsun. hiç bir kürt bir türk kızıyla evlenmemiş mi? hiç bir türk hiç bir kürtle iş yapmamış mı? esas iş yapmayanlar kürtlerdir bozguncu kardeş orada bir durman gerekir. kendi aileleriyle şirketlerini kurarlar. dışarıdan kimseyi sokmazlar. hata mıdır bu değil tabii ki de. adam istediği gibi kurar işini. ayrıca da bir çürüğü çarığı olan adama kız verilmez. bir çürüğü çarığı olan adamla iş yapılmaz. eğer adamın böyle bir şeyi varsa tabii ki iş yapmaz onla da kimse. bunun dışında herhangi bir sebepten dolayı iş yapılmadığına hiç rastlamadım güzel kardeşim.

kendimi din, dil, ırk gibi konulardan soyutladım diyorsun. bence hiç soyutlayamamışsın. kendini sadece kürtlüğe adamışsın. kürt faşisti olup çıkmışsın. kürtlere haksızlık böhü böhü diye ağlıyorsun. sen doğudaki ağaların zamanında nasıl insanların anasını ağlattığını biliyor musun? kendisine verilen toprakla adam olduğunu zannedip ortalığı sikip atan adamları biliyor musun? onların zamanında yaptıklarını biliyor musun? bilmeden geliyorsun buraya, iki üç dizide filmde, bir tane takside(ki taksicide hayvanın teki. konuşmasından yedi göbek istanbullu sanarsın. bir bok değildir) duyduklarınla. sonra da diyorsunki kürtlere haksızlık yapılıyor. türkler kürtleri hiç sevmiyor. yeni moda bu tabii. kürt savunuculuğu. herkes bitti size kaldı amına koyim kürtleri savunmak. kürtlerin geçmişlerini araştır. onları bu dönemlere türkler getirmedi. türkler onlara düşman değil pkk'ya düşman. daha bunu kafanız almıyor. sonra da türkler kürtlere düşman diye pkk'ya sempatizan topluyorsunuz. belki farkında olarak belki farkında olmadan. benim bir çok kürt arkadaşım vardır. evet öyle istanbulda doğup büyümeyen. türkçeyi zar zor konuşan bir çok kürt annesi tanıdım. evlerine gittiğimde benimle konuşamayan babalar gördüm. hepsiyle de iyi geçindim. hepsi de beni de ailemi de çok sevdi. ha bunların arasında şerefsizlere de denk geldim. belki onlar da türklerden bazı şerefsizlere denk geldiği için bana öyle davrandılar. kısacası güzel kardeşim her milletin kötüsü vardır. ama terörün tek bir adı vardır. burada nefret edilen kürt halkı değil, kürt halkının adını kullanan şerefsiz evlatlarıdır.

şimdi tanım yazmadın diye bu entry'i uçurmasın modlar alın size tanım;
-türklerin pkk'dan nefret ettiği gerçeği olarak değiştirilmesi gerekir. türkler kürtlerden nefret etmez yanlış önermedir.