bugün

18 ağustos 2011 bursaspor anderlecht maçı

bu hayatta ki en büyük aşkım olan bursaspor'un bu futbolunu gördükten sonra; bizim avrupa'da işimizin olmadığına kanaat getirdim. maçı stadyumdan izlerken, yediğimiz gollerden sonra ve oynanan rezil futboldan sonra gözlerim yaşardı ve sinirimden dudağımı ısırarak kanattım. yine hüsran yine hüsran... yazık değil mi lan bu taraftara be şerefsizler. para istemeye gelince, ücretlerinize yüzde yüz zam istersiniz ama iş futbol oynamaya gelince amatör futbolcular gibi oynarsınız. yazıklar olsun. bu işin en büyük sorumlusu yönetim filan değil kardeşim. bu işin en büyük sorumlusu ertuğrul sağlamdır. kardeşim aldırdığın futbolcular ortada, elinde ki futbolcuların form ve kondüsyon durumu ortada. sen bu takımı hiç mi çalıştırmıyorsun be kardeşim. hele bu disiplinsizlik de nedir böyle. bu takımda acele olarak; kirita, ibrahim kaş, swensson, insua gönderilmesi gerekir. volkan şen ve sercan yıldırım satış listeni konup elden çıkarılması gerekir. eğer; elden çıkaramıyorsan ver paf takıma oynasınlar da burunları sürtsün şımarıkların.

scott carson = maçta aman aman bir hatası olmamasına rağmen, kalede pek güven vermedi. sanırım bir kova kalecimiz oldu. inşallah yanılıyorumdur.

ömer erdoğan = kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur derler, bu deyim tam ömer için geçerli şu an. kaptan dün takımı yakanların başında sen geliyordun. çok rezil bir savunma yaptın. adamların fernando isimli topçuları ve suarez isimli topçusu seni her pozisyonda yere yatırdı geçti. hele o yaptığın penaltıyı; amatör takımdan bir çocuk koysan yapmaz. arkası dönük adama kayılır mı be kaptan. artık jübile zamanın gelmiş seninde. ertuğrul hocanın yardımcısı olursun inşallah.

vederson = dün takımda ender iyi oynayanlar biriydi. defansta sıkışan topların büyük çoğunluğunu uzaklaştıran futbolcuydu. ancak; şu uzaktan saçma sapan vuruşları bırakması lazım.

n'diaye = bu maçta biraz tutuk ve vasattı aslında. ancak bu vasat hali bile takımın en iyilerinden olmasına yetti. bursaspor'un yaptığı en iyi transfer açık ara.

insua = dünkü maçta çok kötü değildi aslında. topun daha çok bizde kalmasını sağladı. ertuğrul hocanın onu neden oyundan çıkardığını hala anlamış değilim.

volkan şen = dünkü maçta anladım ki sen asla adam olmazsın. derhal takımdan uzaklaştırılman lazım. kardeşim aldığım her topta, kafayı öne eğip bodoslama adamların arasına dalıyosun. sanki adamların içinden geçicen. giden bütün topları eziyorsun ve kollektif futbolun ebesini sikiyorsun ve takıma zarar veriyorsun.

batalla = müthiş bir form düşüklüğü ve ruhsuzluk gördüğüm bir futbolcu oldun çıktın. zaten üflesen düşecek bir fiziği olduğu için, rakibin fizikli adamları arasında ezildi kaldı. çok etkisizdi. ona olan güvenim gün geçtikçe azalıyor.

bangura = takımda tek eleştirmeyeceğim futbolcu. takıma yeni geldiğinden dolayı, pas alışverişlerin anlaşamadılar. bu ilk maçı olduğu için onun hakkında kararımı vermek için en az beş maç daha bekleme taraftarıyım.

serdar aziz = takımın açık ara en iyisiydi. ibrahim kaş malı ve ömer kaptanın açıklarını kapatacağım diye telef oldu çocuk. türkiye'nin en iyi stoperi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. allah inşallah sakatlık belasını başına musallat etmez.

ozan ipek = ozan için diyeceğim tek şey; bal yapmayan arı. çok koşuyor ve mücadele ediyor ama bu mücadelenin semeresi olan gol yollarında çok etkisiz. bir an önce eski ozanımıza kavuşmayı ümit ediyorum. inşallah saktlığı ciddi değildir.

ibrahim kaş = sana lisans veren hocanın da, seni bu takıma getirenin de.... kardeşim bu adam futbolcu filan değil. yeminle değil. bu adam dün takıma ihanet etmiştir ve derhal sözleşmesi fesh edilmesi gerekir. ötesi beresi yok bu işin.

ertuğrul sağlam = dünkü hezimetin baş sorumlusu. hangi akla hizmet iyi oynayan insua'yı çıkartıp kirita kazmasını oyuna aldın hala anlamadım. aslında anladım; klasik avrupa korkaklığından dolayı, skoru tutmak istedin ama el insaf be hoca kirita ile skor mu tutulur. takımı gereksiz ve korkaklığından dolayı geri çektin ve yenildik. tabi sadece bundan değil sana kızmam. siz rakibi hiç mi izlemediniz yahu. rakibin hızlı forvetleri olduğunu ben biliyordum siz mi bilmiyordunuz. suarez gibi müthiş hızlı bir adamı nasıl ömer gibi hantal ve ağır bir adama veriyorsunuz. bu maçta ibrahim öztürk ve serdar aziz ikilisi ile başlaman gerekiyordu. ikinci büyük hatan bu. üçüncü büyük hatan; ibrahim kaş daha dakika 20 oyundan alman gerekirdi. adamın savunduğu kanat resmen otoban oldu nasıl görmedin. dördüncü büyük hatan; o volkan şımarığını niye uyarmadın. her aldığı topu, kafasını öne eğip bodoslama adamların üstüne gitmesine ve her topu kaptırmasına niye müdahale etmedin. hadi müdahale ettin dinlemedi, niye oyundan çıkarmadın. neyse; yazık ettin hoca. hem kendine hem bursaspora.

yönetim= allah sizi bildiği gibi yapsın. o paraları alın nerenize sokarsanız sokun artık. kaç aydır, bir orta saha bir sağ bek lazım diye bağırıyorduk. bizi hiç sallamadınız ve sonucunu gördük. bu yönetim vizyon olarak artık bursaspor'a küçük gelmektedir. derhal istifasını sunmaları gerekir.

bursaspor taraftarı = maçın başında muhteşem bir destek verdiler takıma ancak, ikinci yarın oynanan rezil futbol ve yenilen gollerden sonra, taraftarında tadı kaçtı tabi ki. maçın sonunda ivan ergiç tezahuratı takdire şayandı. tebrikler.